Ενημέρωση από την πολιτική εκδήλωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους αναρχικούς για την υπόθεση "σύντροφοι-συντρόφισσες"[ΠΑΤΡΑ]

Το Σάββατο 12/6 πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους αναρχικούς για την υπόθεση σύντροφοι-συντρόφισσες, στον Φάρο, στην πόλη της Πάτρας.

post image

Το Σάββατο 12/6 πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους αναρχικούς για την υπόθεση σύντροφοι-συντρόφισσες, στον Φάρο, στην πόλη της Πάτρας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενημέρωση για την υπόθεση και τις τελευταίες εξελίξεις της. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση με την συμμετοχή δεκάδων συντρόφων/συντροφισσών από την Πάτρα και άλλες πόλεις. Παράλληλα στήθηκε τραπεζάκι με τις τοποθετήσεις των/ης διωκόμενων/ης συντρόφων/ισσας, ενώ διατίθονταν και οι μπλούζες για την οικονομική ενίσχυση των 4 αναρχικών. Επίσης κρεμάστηκε γιγαντοπανό στην παραλία του Φάρου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συναυλία οικονομικής ενίσχυσης την οποία στήριξαν 1000-1500 άτομα.Τοπικά αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας καθεστωτικά σάιτ και κανάλια, στοχοποίησαν, την επόμενη μέρα, την εκδήλωση ως "κορονοπάρτυ εκατοντάδων νέων". Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως οι πολιτικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα με σκοπό την ενήμερωση και συζήτηση για πολιτικές υπόθεσεις, την ανάπτυξη συντροφικών σχέσεων, την πολιτικοποίηση και την ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν όσους και όσες, συντρόφους/ισσες και μη, τάσσονται με τον αγώνα ενάντια σε κράτος, αφεντικά, πατριαρχία. Αποτελούν μέσο επανοικειοποίησης του δημόσιου χώρου από αυτούς που εδώ και δεκαετίες μάχονται για αυτόν: το αναρχικό/αντιεξουσιαστικό και ευρύτερο ελευθεριακό κίνημα. Αντιλαμβανόμαστε την στοχοποίηση της πολιτικής εκδήλωσης μας, ως άλλη μία επίθεση στο κίνημα αλληλεγγύης και στους 4 διωκόμενους αναρχικούς/η. Η αλληλεγγύη και η συντροφικότητα όμως, όπως μας έδειξε και η δίωξη των τεσσάρων αναρχικών, δεν μπορεί να ηττηθεί από κράτος και ΜΜΕ. Παραμένουμε σύντροφοι και συντρόφισσες, σε έναν κόσμο που ποινικοποιεί τις ανθρώπινες σχέσεις και την αναρχική πολιτική ταυτότητα.

ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ/ΙΣΣΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License