Καταγγελίες Απόπειρας Βιασμού

Καταγγελία απόπειρας βιασμού από τον ιδιοκτήτη του καφέ Kaldi στα Εξάρχεια.

Σας στέλνω καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη του καφέ Kaldi στα εξαρχεια, στο οποίο εργαζόμουν. Παρότι είχα απωθήσει αρκετά το περιστατικό, θεωρώντας τότε ότι θα ήταν μεμονωμένο, δυστυχώς άκουσα και άλλο αντίστοιχο, επομένως ο τύπος συνεχίζει να συμπεριφέρεται έτσι. Με την κοπέλα που υπέστη το δεύτερο περιστατικό μιλήσαμε τυχαία και αποφάσισε και εκείνη να καταγγείλει. Το πρώτο περιστατικό:  "Ο ένας από τους ιδιοκτήτες του καφέ Kaldi στην Ιπποκρατους, Γρηγόρης, αποπειράθηκε να με βιάσει ενώ ακόμη εργαζόμουν στο μαγαζί του. Με τη δικαιολογία ότι ήθελε να μιλήσουμε, μου ζήτησε να πάμε σπίτι του μετά τη δουλειά. Κάτσαμε ούτε μια ώρα, στη διάρκεια της οποίας του έλεγα ότι βιαζόμουν γιατί με περίμενε ο φίλος μου για φαγητό. Καθώς έφευγα με τράβηξε από το χέρι λέγοντας μου ότι ξέρει πως τον θέλω, κατεβάζοντας το παντελόνι του και βγάζοντας κάποια ρούχα μου. Παρότι πάγωσα για λιγη ώρα, στη διάρκεια της οποιας με φιλούσε και συνέχιζε να λέει ότι τον θέλω, κατάφερα να του φωνάξω δυνατά να σταματήσει, ξανά έβαλα τα ρούχα μου και άρχισα να τρέχω. Όταν τον ρώτησα αργότερα γιατί το έκανε αυτό συνέχισε να μου λέει ότι μπερδεύτηκε και νόμιζε πως ήθελα. Λίγο καιρό μετά παραιτήθηκα από το μαγαζί.» Η δεύτερη καταγγελία: Καλησπέρα, καταγγέλλω επίσης τον ιδιοκτήτη του καφέ Kaldi στην Ιπποκράτους, Γρήγορη, για απόπειρα βιασμού τον μήνα Μάρτιο του 2021 μέσα στο σπίτι μου που είναι πολυ κοντά στο μαγαζί του. Μιλάγαμε φιλικά αρκετό καιρό στο καφέ και μόνο. Ειπαμε να τα πουμε ένα απόγευμα εκτός μαγαζιου κ αυτός επέμενε να περασει απο το σπίτι μου που είναι δίπλα. Εγώ του είπα ψέματα ότι έχω συγκάτοικο ενστικτοδως, χωρίς φυσικά να υποψιάζομαι κατι. Όταν έφτασε στο σπίτι έκανε βόλτες μέσα στο χώρο και μιλάγαμε όρθιοι για περίπου 10 λεπτά. Ξαφνικά με τράβηξε και με φίλησε πολυ δυνατά με τόση πιεση που δεν μπορουσα να κουνήσω το προσωπο μου, με γυρισε απότομα κ μου κατεβασε το παντελονι μαζί με το εσώρουχο. Τέσσερις φορές συνολικά προσπαθησε να κάνει διείσδυση, χωρίς καμία επιτυχία γιατί κατέβαλα απεριόριστη δυναμη. Τον εσπρωχνα συνέχεια πολυ δυνατά και του έλεγα να ηρεμήσει με φοβερή ψυχραιμία, ίσως γιατί φοβόμουν, καθώς δεν τον ήξερα καλά, μηπως απειλησει τη ζωή μου. Επισης, μου έλεγε συνέχεια πως ξέρει οτι το θέλω, χωρίς να έχω δώσει ποτε δικαίωμα. Μετά από λίγο εφυγε μόνος του καθώς κατάλαβε οτι δεν θα τα κατάφερνε. Δεν επικοινώνησε ξανά μαζί μου, παρά μόνο όταν του έστειλα εγώ μήνυμα, περιγραφοντας με λεπτομερειες τι μου είχε κάνει, επισημαίνοντας να βρει καλό δικηγόρο. Απάντησε "σόρυ αν ήμουν υπερβολικός", χωρίς φυσικά να αμφισβητεί αυτά που του είχα γράψει. Μήνυση δυστυχώς δεν έκανα ποτέ. Ακόμα."

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License