Κάλεσμα ανοίγματος/έναρξης λειτουργίας του Κοινωνικού Κέντρου της Κοινότητας Κατειλημμένων Προσφυγικών

Η Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών καλεί στο ανοιγμα του Κοινωνικού Κέντρου της Κοινότητας των Κατειλημμένων Προσφυγικών στο 1ο μπλοκ επί της Λ. Αλεξάνδρας, που θα πραγματοποιηθεί με 2ήμερο εκδηλώσεων και συζητήσεων στις 26-27/6/2021.

post image

Η Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών καλεί στο ανοιγμα του Κοινωνικού Κέντρου της Κοινότητας των Κατειλημμένων Προσφυγικών στο 1ο μπλοκ επί της Λ. Αλεξάνδρας, που θα πραγματοποιηθεί με 2ήμερο εκδηλώσεων και συζητήσεων στις 26-27/6/2021.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει τοποθετήσεις συλλογικών σωμάτων και δομών, συζητήσεις, bazaar βιβλίου με συμμετοχή εκδοτικών εγχειρημάτων, φωτογραφικό υλικό, προβολές συλλογική κουζίνα και μουσική.

Το κέντρο αυτό φιλολοδοξεί να αποτελέσει έναν ανοιχτό χώρο κοινωνικής-πολιτικής ζύμωσης και συνοργάνωσης τόσο εντός της γειτονιάς όσο και με τον έξω κόσμο. Θα στεγάσει την νέα δομή δανειστικής βιβλιοθήκης της γειτονιάς, την γενική συνέλευση της Κοινότητας (Συ.Κα.Προ), εκδηλώσεις, συζητήσεις, προβολές ταινιών, μαθήματα γλωσσών, συνελεύσεις της κοινότητας και φιλοξενούμενων εγχειρημάτων και συλλογικοποιήσεων.

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα 2ημέρου

- 1η ημέρα[26/6/2021]

18.00 Άνοιγμα - Παρουσίαση χώρου

19.00 Αρχική τοποθέτηση - πολιτική εισήγηση από την Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών

Παρουσίαση της κοινότητας και των δομών της

Παρουσίαση πλάνου υπεράσπισης των Προσφυγικών

22.00 Συζήτηση - Διάλογος

23.00 Rooftop Bar - Ρεμπέτικη μουσική - Vegan Κουζίνα

- 2η ημέρα [27/6/2021]

18.00 Άνοιγμα - Παρουσίαση χώρου

19.00 Παρουσίαση εισήγηση από συλλογικότητες και εγχειρήματα με θεματική “Καταλήψεις και ελευθεροι χώροι σε ένα κόσμο γενικευμένης καταστολής”

  • Αντιφασιστική Συνέλευση Αμπελοκήπων

  • Rigaer94, Βερολίνο

  • Riseup4Rojava, Αθήνα

22.00 Συζήτηση - Διάλογος

23.00 Rooftop Bar - Μουσική - Vegan Κουζίνα

  • Καθ'όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί παζάρι βιβλίου με συμμετοχή κινηματικών εκδόσεων, παρουσίαση φωτογραφικού αρχείου και προβολές οπτικοακουστικού υλικού

  • Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα γίνονται μεταφράσεις σε Τουρκικά, Γαλλικά, Φαρσί

  • Καθόλη τη διάρκεια του διημέρου θα γίνεται συλλογή βιβλίων με στόχο την ενίσχυση της νεας δομής δανειστικής βιβλιοθήκης

 

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών Λ.Αλεξάνδρας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License