Ιατρείο, Σεμινάριο, Συζήτηση

Η Αυτοοργανωμένη Δομή Υγείας Εξαρχείων θα βρίσκεται το Σάββατο 26/06 στην κατάληψη Πάτμου και Καραβία για να παρέχει ιατρική φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον άνθρωπο έχει ανάγκη. Παράλληλα, επαναλαμβάνουμε με την ευκαιρία αυτή την έκκλησή μας για φάρμακα, καθώς οι ανάγκες μας είναι πάγιες και συνεχείς.

post image

Η Αυτοοργανωμένη Δομή Υγείας Εξαρχείων θα βρίσκεται το Σάββατο 26/06 στην κατάληψη Πάτμου και Καραβία για να παρέχει ιατρική φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον άνθρωπο έχει ανάγκη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1. Ιατρείο στις 17.00

2. Σεμινάριο Α' Βοηθειών στις 19.00

3. Συζήτηση: η Πανδημία και οι Επιπτώσεις της στις 20.00

Επισυνάπτονται αφίσες στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα φαρσί και τα ελληνικά.

Παράλληλα, επαναλαμβάνουμε με την ευκαιρία αυτή την έκκλησή μας για φάρμακα, καθώς οι ανάγκες μας είναι πάγιες και συνεχείς. Η λίστα δραστικών ουσιών περιλαμβάνεται στα συνημμένα αρχεία.

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License