Ο ρατσισμός σε όλο του το μεγαλείο.....

Γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ΜΜΕ και κρατικοί μηχανισμοί άρχισαν τον ρατσιστικό τους οχετό περί οπλοκατοχής των αλλοδαπών ανακαλύπτοντας ξένους πληθυσμούς. Κάθε μέρα έλεγαν και για διαφορετικούς ξένους. Οι μπάτσοι στην πρώτη γραμμή ρίχναν δηλητήριο για ανακρίσεις αλλοοδαπών και λέγοντας συνεχώς για σεσημασμένους....αλλοδαπούς. Το αφήγημα όμως των κάθε λογής φασιστών επιστράφηκε στα μούτρα με την αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος είναι ένας καθωσπρέπει Ελληνας .................πιλότος φασισταράς. Το χέρι λοιπόν  όλων αυτών των δολοφόνων οπλίζεται από το κράτος και την πατριαρχία. Καπάκι είχαμε στα Πετράλωνα τον βιασμό και ξυλοκόπημα μιας γυναίκας εργαζόμενης ως υπηρέτριας και την διαφυγή του βιαστή, ενώ οι μπάτσοι παρατάσσονται απέναντι στους αλληλέγγυους που συγκεντρώθηκαν ως ένδειξη αλληλεγγύης στην κακοποιημένη γυναίκα. Η πατριαρχική βέβαια  βία είναι όργανο των εξουσιαστών. Για όλα αυτά που δημιουργεί το σύστημα απάντησή μας είίναι η  αντεπίθεση μας για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και ανισοτήτων. Για όλα τα παιδιά που δολοφονήθηκαν ή κακοποιήθηκαν εν μέσω αυτής της σαπίλας του καπιταλιστικού συστήματος.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.         

blackblockvolos.blogspot.com 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License