Κάλεσμα στήριξης της Εργατικής Ομάδας Τ-34 στην συγκέντρωση στα Πετράλωνα

Το Σάββατο 19 Ιουνίου, εργαζόμενη στο χώρο της καθαριότητας σε πολυκατοικία των Πετραλώνων, κρατείται σε oμηρεία, βιάζεται και ξυλοκοπείται επανειλημένα για ώρες. Η εργαζομενη τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και με τη βοήθεια των γειτόνων, μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. Η αστυνομία, επιδεικνύοντας χαρακτηριστική αδιαφορία, κωλυσιεργεί επιδεικτικά να μπει στο διαμέρισμα, επιτρέποντας στον βιαστή να διαφύγει.

Το παρασιτικό καπιταλιστικό σύστημα είναι αυτό το οποίο παράγει θρέφει και θεριεύει την εξαίρεση και την επιβολή του δυνατού στον αδύναμο, την ανισότητα ανάμεσα στον άντρα και την γυναίκα. Η διπλή καταπίεση που βιώνει η γυναίκα τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά μεγαλώνει σε στιγμές, στιγμές που μπορούν να φτάσουν στην ψυχολογική και σωματική κακοποίηση, στον βιασμό και στον φόνο. Ο καπιταλισμός δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα... εκτός από τους αδύναμους αυτούς που εξαιρούνται, όσους περισσεύουν, όσους δεν έχουν ίδια δικαιώματα με τους άλλους.

Καπιταλισμός σημαίνει εξαίρεση, σημαίνει παρότρυνση και νομιμοποίηση ενός εγκλήματος σε διάρκεια.

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση στις 18.30 στην Πλατεία Αγ. Αικατερίνης στα Πετράλωνα.

Να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του για να δοθεί οριστικό τέλος στην καταπίεση ανθρώπου από άνθρωπο

Εργατικη Ομάδα Τ-34

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License