ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Κάλεσμα στήριξης για τη πανελλαδική πορεία στο Βόλο ενάντια στη καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Απέναντι στα σχέδια Μπέου και κεφαλαίου (ΑΓΕΤ-LAFARGE) για την περεταίρω εξαθλίωση των ζώων μας στον βωμό του κέρδους των εξουσιαστών, μέσω της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος και της υποβάθμισης της υγείας των κατοίκων του Βόλου.

Ενάντια στην κρατική δολοφονία του συντρόφου Βασίλη Μάγγου. Καθημερινά, ερχόμαστε αντιμέτωπα με τα ένστολα δίποδα του κράτους που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό τον περαιτέρω έλεγχο και την καταστολή των ζώων και της ελευθερίας μας.

Τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο. 

Όλοι και όλες να αντισταθούμε και να αντεπιτεθούμε στη βάρβαρη επέλαση της κυριαρχίας. Τα μόνα σκουπίδια που οφείλουμε να κάψουμε είναι οι μπάτσοι 

Και να μην νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Πα.Πει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License