Τις προηγούμενες ημέρες, κατόπιν υπόδειξης, επήλθε στην προσοχή μας ότι στο Athens Indymedia είχαν αναρτηθεί λογοτεχνικά και πολιτικά κείμενα από το blog ενός γυναικοκτόνου. Το γεγονός αυτό προέκυψε από αβλεψία της Δ.Ο., καθώς αμελήσαμε να διασταυρώσουμε το όνομα του συγκεκριμένου ατόμου, παρότι η ιστορία του έχει γίνει αρκετά γνωστή.

Θεωρούμε το παραπάνω σοβαρό ατόπημα από πλευράς μας. Απολογούματε για αυτό και δεσμευόμαστε να είμαστε πιο προσεκτικά στο μέλλον. Οι δημοσιεύσεις του εν λόγω ατόμου έχουν κατέβει και δεν θα δημοσιευτεί μελλοντικό υλικό του.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License