Μπλούζα οικον ενίσχυσης για το ταξίδι των Ζαπατίστας/ ΑΠΟ-ΟΣ

Κυκλοφόρησε μπλούζα της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης-Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων για την οικονομική ενίσχυση του ταξιδιού των συντρόφων Ζαπατίστας στην Ευρώπη. Τιμή κόστους 10,00 ευρώ. Διατίθενται στις καταλήψεις Libertatia και Κατάληψη Mundo Nuevo στη Θεσσαλονίκη, στην Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 και το Αναρχικό-αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια στην Αθήνα, καθώς και σε ανοιχτές εκδηλώσεις των συλλογικοτήτων. Για παραγγελίες σε άλλες πόλεις μπορείτε να στείλετε στη σελίδα του facebook της ΑΠΟ https://www.facebook.com/anpolorg ή στο mail: anpolorg@gmail.com . Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

post image

Κυκλοφόρησε μπλούζα της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης-Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων για την οικονομική ενίσχυση του ταξιδιού των συντρόφων Ζαπατίστας στην Ευρώπη.

Τιμή κόστους 10,00 ευρώ.

Διατίθενται στις καταλήψεις Libertatia και Κατάληψη Mundo Nuevo στη Θεσσαλονίκη, στην Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 και το Αναρχικό-αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια στην Αθήνα, καθώς και σε ανοιχτές εκδηλώσεις των συλλογικοτήτων.

Για παραγγελίες σε άλλες πόλεις μπορείτε να στείλετε στη σελίδα του facebook της ΑΠΟ https://www.facebook.com/anpolorg ή στο mail: anpolorg@gmail.com .

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License