Συμμετοχή στις πορείες σε Αθήνα και Βόλο

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, μέρα αντίστασης. Πανελλαδική κινητοποίηση και πορεία συλλογικοτήτων για την Ενέργεια, στην Αθήνα. Πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια στην καύση των σκουπιδιών και την κρατική καταστολή, στον Βόλο.

post image

Σαν τον Λίβα που καίει τα σπαρτά, κράτος και επενδυτές (πετρελαιάδες, βιομήχανοι, αεριτζίδες, εφοπλιστές, εταιρίες εξορύξεων και καύσης σκουπιδιών) έχουν μόνο τους σκοπό τη μίζα, το κέρδος και την υποταγή των αγωνιζόμενων ανθρώπων.

Αιολικές και φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις με κάθε κόστος, αποχαρακτηρισμοί περιοχών Natura, αλλαγές στη χρήση γης και παραχώρηση δημοσίων χώρων, ιδιωτικοποιήσεις δασικών εκτάσεων, ιδιωτικοποίηση του νερού, δημιουργία φραγμάτων και εκτροπές ποταμών, καταπατήσεις και καταστροφή παραλιών και θαλάσσιων περιοχών, μόλυνση ποταμών από βιομηχανικά λύματα, ιχθυοκαλλιέργειες πολυεθνικών εταιρειών, μεταλλεία χρυσού, εξορύξεις υδρογονανθράκων, καύση σκουπιδιών

Με όποιο “χρώμα” κι αν επιλέγει το εκάστοτε κυβερνητικό τμήμα marketing, να ντύσει την αέναη ανάπτυξη των κερδών επενδυτών και εταιρειών, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο. Μείωση της βιοποικιλότητας, καταστροφή του φυσικού τοπίου και αύξηση της ενεργειακής φτώχειας για τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού.

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Φυσάει κόντρα, λοιπόν, και ο Ανεμόμυλος, με τις όποιες μικρές δυνάμεις διαθέτει, θα βρεθεί στον Βόλο, θα βρεθεί στην Αθήνα και θα σταθεί αλληλέγγυος στους αγώνες που τρέχουν και στους αγώνες που έρχονται για γη και ελευθερία!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

 

ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ★ ανοιχτή περιβαλλοντική συνέλευση Λιβαδειάς

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License