Αφίσα-Σεκάνς για την Πατριαρχία

Ως άνθρωποι της τέχνης και ιδίως του θεάτρου/κινηματογράφου κάνουμε ερωτήσεις για να καταλάβουμε τους χαρακτήρες κάθε έργου… Για να μπούμε στο πετσί του ρόλου… Ως άτομα με αναρχοφεμινιστική σκέψη και δράση κάνουμε ερωτήσεις για να καταλάβουμε τι στο διάολο φταίει και οι α/α χώροι είναι ακόμα αφιλόξενοι ακόμα και επικίνδυνοι για θηλυκότητες και κουήρ άτομα.

post image

Γιατί τόση μεγάλη δυσκολία στη διευθέτηση καταγγελιών για παραβιαστικές συμπεριφορές μέσα στις διαδικασίες του α/α χώρου; Αν βγάλω τη μπλούζα μου στο live είμαι ασφαλ@ς ή θέαμα; Να πω για το σύντροφο που με έσπρωχνε στη τουαλέτα για να τη «βρούμε»; Όταν έφαγα σφαλιάρα από το γκόμενο έξω από τη κατάληψη ήμουν μόνη μου. Δεν ήθελαν να ανακατευτούν στα προσωπικά μας. Ποι@ διασπάνε το κίνημα; Τα άτομα που καταγγέλλουν ή όσα συγκαλύπτουν; Να μιλήσω με τις φίλες μου για το βιασμό μου; Θα είναι μυστικό, αν μάθει ότι το είπα αλιμονό μου… Είπα στη συντρόφισσα ότι φοβάμαι τα βράδια όταν γυρίζω μόνη μου , όπως και πολλές άλλες γυναίκες. Μου είπε όποια φοβάται να κάτσει σπίτι της… Κάποιες όμως φοβούνται και στο σπίτι τους…

Πολλές ερωτήσεις… Τη προφανή απάντηση την κρύψαμε με χιουμοριστική διάθεση σε αυτό το μικρό έργο που έχει παιχτεί εκατοντάδες φορές.

 

Αμόρσα, ομάδα για την τεχνη και τον πολιτισμό.

Βόλος, 2021

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License