Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο δημαρχείο Καισαριανής για την απαγόρευση πολιτικής εκδήλωσης

https://rouvikonas.gr/archives/5119

post image

Το Σάββατο 19 Ιουνίου, ήταν προγραμματισμένη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής πολιτική εκδήλωση-συζήτηση, με ομιλητές μέλη του Επαναστατικού Συνδέσμου Διεθνιστικής Αλληλεγγύης και συντρόφους που πολέμησαν στη Ράκκα της Συρίας, σε συνδιοργάνωση του Κοινωνικού Κέντρου Σκοπευτήριο, του Ρουβίκωνα και του Επαναστατικού Κινήματος Νεολαίας του Κουρδιστάν.

Την ώρα που ρυθμίζονταν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες, δυνάμεις ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ εισέβαλαν στο Σκοπευτήριο – κατ’ εντολή του δημάρχου Καισαριανής Χρήστου Βοσκόπουλου, όπως ο επικεφαλής τους ανέφερε – απαγορεύοντας την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, υπό την απειλή, με τη μορφή τελεσιγράφου, συλλήψεων και κατάσχεσης εξοπλισμού.

Η απάντησή μας στην αστυνομοκρατία που επέβαλε ο Βοσκόπουλος σε έναν ιερό, ιστορικό και ελεύθερο χώρο όπως το Σκοπευτήριο, δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη μαζική μας παρουσία στο δημαρχείο Καισαριανής. Οι παρεμβάσεις στο δημαρχείο θα συνεχιστούν.

ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ

ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρουβίκωνας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License