Ενημέρωση-Καταγγελία:απόπειρα βιασμού στο Λόφο του Στρέφη

Ενημέρωση-Καταγγελία:απόπειρα βιασμού στο Λόφο του Στρέφη

Την Τετάρτη 30/06 περίπου στις 10.30 τη νύχτα και ενώ κουβεντιάζαμε στο θεατράκι του Λόφου του Στρέφη ακούσαμε γυναικεία φωνη για βοήθεια.

Σε ένα λόφο σχεδόν χωρίς καθόλου φως (οι λάμπες φωτισμού είναι σχεδόν όλες ανενεργές) βρήκαμε μια κοπέλα αναμαλλιασμένη και τρομαγμένη να φωνάζει σε κάποιον άντρα που κρατούσε την τσάντα της και προσπαθούσε να της πάρει τα χρήματα. Όπως μας είπε η κοπέλα, ο άντρας ήταν γνωστός της και αφού προσπάθησε να τη βιάσει και εκείνη ξέφυγε προσπάθησε τελικά και να την κλέψει.

Στα λίγα δευτερόλεπτα που τον αφήσαμε να μιλήσει ο άντρας προσπάθησε να μας πείσει ότι η κοπέλα ήταν αδερφή του και ότι είναι οικογένεια. Του εξηγήσαμε σε πολύ υψηλούς τόνους και με τη γλώσσα του σώματος ότι θα αφήσει την κοπέλα να μιλήσει χώρις να τη διακόπτει και να την ακουμπαει και τελικά, μόλις μας έγινε καθαρό το τι συνέβη, του επιστράφηκε ένα ποσοστό βίας από αυτήν που είχε ασκήσει

Οι δημόσιοι χώροι θα παραμείνουν ελεύθεροι και ανήκουν σε όλες μας!

Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το Στρέφη, τη γειτονιά μας και κάθε κρυφό σκοτάδι.

Όποιος απλώνει χέρι θα φεύγει με φορείο.

Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License