Σύμφωνα με τα στοιχεία ως τώρα οι μέχρι στιγμής εμβολιασμοί δεν εξασφαλίζουν ακόμα την ανοσία του πλανήτη. Οι ισχυρές λοιπόν χώρες του πλανήτη άφησαν τον φτωχό κόσμο στο έλεος. Ο ανταγωνισμός επίσης κρατών και εταιρειών για τον έλεγχο των αγορών που έχει κάνει μεγάλες μερίδες πολιτών να δυσπιστούν απέναντι στον εμβολιασμό. Οι εξουσιαστές όμως προτάσσουν τιμωρητικές μεθόδους για να εμβολιαστεί ο κόσμος και δη η τωρινή κυβέρνηση. Δωροκάρτες....για  τους νέους, χωρισμό των καταστημάτων εστίασης με κριτήριο το αν είναι κάποιος εμβολιασμένος ή όχι, απειλές ότι θα χρεωκοπήσουμε όσοι δεν εμβολιαστούν και πάει λέγοντας. Κοινωνικός αυτοματισμός και η μια κατηγορία του πληθυσμού απέναντι στην άλλη. Από την άλλη επί έναν χρόνο δεν έκαναν τίποτα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στα Νοσοκομεία. Επέβαλαν ιδιότυπο κλείσιμο μετακυλύοντας την ευθύνη στους πολίτες. Οι υγειονομικοί εξαρχής αντιμετωπίστηκαν ως αναλώσιμοι με υπερεφημέρευση και εντατικοποίηση της δουλειάς. Στις 5 Φλεβάρη η Εθνική  Επιτροπή Εμβολιασμών αποφάσισε τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε πολίτες 18--64 ετών. Στις 10 Απρίλη η ίδια επιτροπή και πάλί ομόφωνα έθεσε ως κάτω όριο τα 30 έτη. 26 Μάη μετά από περιστατικά σοβαρών παρενεργειών η επιτροπή κάνειι σύσταση σε γυαίκες κάτω των 50 να προτιμούν άλλα εμβόλια. 14 Ιούνη τελεσιδικεί...να αποφεύγεται το εμβόλιο από τους κάτω των 60 χρονών. Ατέλειωτο μπάχαλο και οι διευκρινίσεις τους μπέρδεψαν περισσότερο την κατάσταση. Στην Ελλάδα μπήκαν τα 30 χρόνια ως ηλικιακό όριο γιατί παραλήφθηκαν μεγάλες παρτίδες από το εμβόλιο της AstraZeneca και έπρεπε.......να καταναλωθούν......Και ας ρίσκαραν την υγεα του λαού. Η πλεονάζουσα επίσης μη Covid θνησιμότητα σχετίζεται με την πλημμελή φροντίδα των χρόνιων ασθενειών κατά την διάρκεια της πανδημίας, λόγω της μετατροπής του ΕΣΥ σε μονοθεματικό σύστημα φροντίδας υγείας. Γνωρίζουν πολύ καλά όμως πως το καζάνι βράζει..., πληρώνοντας έναν χρόνο βαρύ τίμημα με νεκρούς συνανθρώπους μας. Η πανδημία από τους εξουσιαστές χρησιμοποιήθηκε για να εντείνουν την εκμετάλλευση σε βάρος του κόσμου.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

blackblockvolos.blogspot.com          

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License