Οι καπιταλιστικές εταιρίες είναι οι συνεργάτες των κρατών στον εσωτερικό και εξωτερικό πόλεμο (Ανάληψη Ευθύνης)

Στις 29 Ιουνίου πυρπολήσαμε ένα βανάκι της πολυεθνικής εταιρίας DHL γερμανικών συμφερόντων στην Νέα Σμύρνη. Όταν μια καπιταλιστική εταιρία επιτίθεται στους εργαζόμενους της, ή όταν συνεργάζεται με ένα κράτος στην καταστολή και στις στρατιωτικές δομές και δράσεις, τότε είναι πολύ εύκολο να εξασκήσουμε πίεση για να σταματήσουν. Χαιρόμαστε για τις ανακαταλήψεις του Εμπρός και της Rosa Nera. Ελπίζουμε και οι υπόλοιπες καταλήψεις να ανακαταληφθούν.

post image

Στις 29 Ιουνίου πυρπολήσαμε ένα βανάκι της πολυεθνικής εταιρίας DHL γερμανικών συμφερόντων στην Νέα Σμύρνη.

Πριν κάποιες μέρες ένας από τους πιο πετυχημένους συγκρουσιακούς αγώνες αναρχικών εγχειρημάτων έλαβε μέρος στο Βερολίνο. Η κατάληψη Rigaer94 κατάφερε να αντισταθεί στην εκκένωση της, να τραυματίσει πολλούς αστυνομικούς, και μετά από δύο μέρες συγκρούσεων, να ακυρώσει την εκκένωση, κάτι που προκάλεσε μεγάλο μπάχαλο στο πολιτικό σύστημα λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές. Ήταν ακόμα μία παράνομη και στρατηγικά ηλίθια προσπάθεια του γερμανικού κράτους να πάρει τον ελευθερομένο χώρο της Rigaer94 χρησιμοποιώντας την δικαιολογία ότι το κτήριο έχει ακατάλληλη πυρασφάλεια. Δεκάδες επιθέσεις συνέβησαν διεθνώς ενάντια στον γερμανικό καπιταλισμό και αυτό ήταν κάτι που επηρέασε θετικά την αντίσταση των συντρόφων/-ισσων. . Επειδή οι καπιταλιστές νοιάζονται για τις ζημιές τους. .

Όταν μια καπιταλιστική εταιρία επιτίθεται στους εργαζόμενους της, ή όταν συνεργάζεται με ένα κράτος στην καταστολή και στις στρατιωτικές δομές και δράσεις, τότε είναι πολύ εύκολο να εξασκήσουμε πίεση για να σταματήσουν. Ειδικά οργανισμοί σαν την dhl που έχουν τα κίτρινα βανάκια τους παντού στις πόλεις του κόσμου. Όλες οι πολυεθνικές εταιρίες είναι εχθρικές στην ελευθερία των ανθρώπων, μπορούμε όμως να διαλέγουμε τι θα χτυπήσουμε ανάλογα με τους πολιτικούς στόχους που θέτουμε.

H DHL έχει δεχθεί σοβαρές επιθέσεις τα προηγούμενα χρόνια επειδή δούλευε στα λογιστικά του γερμανικού στρατού και του ΝΑΤΟ. Μετά από ασταμάτητες επιθέσεις αποφάσισε να σταματήσει. (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται δημόσια). Η τρελή τους ανάγκη για οικονομική μεγένθυνση και οι σχέσεις τους με τις ψηλές αιματοβαμμένες εξουσίες δεν τους άφησε να σταματήσουν την συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια η DHL απορροφά ανθρώπους από τον στρατό, παρέχοντάς τους θέσεις εργασίας στην εταιρία. Όταν κάποιος λαμβάνει το εθνοκρατικό, στρατιωτικό, πρόγραμμα πειθαρχίας, μετά μπορεί να γίνει τέλειος εργάτης. Δεν ήταν μια καινούργια τακτική για την DHL. Tην ίδια τακτική ακολούθησαν και με τους κρατούμενους στην Αγγλία. Μετέτρεπαν τους φυλακισμένους σε φθηνό εργατικό δυναμικό. Μια απολύτως αποικιοκρατική λογική μισθωτής σκλαβιάς.

Η αποικιοκρατία είναι στον πυρήνα των πολυεθνικών εταιριών. Καταλαμβάνουν εδάφη χρησιμοποιώντας το χρήμα και την πολιτική επιρροή, καταστρέφοντας τους ντόπιους ανταγωνιστές τους. Είναι έτοιμες να συνεισφέρουν σε ένα πόλεμο και μετά να εκμεταλλευτούν την καταστροφή στις ζωές των ανθρώπων. Ο γερμανικός καπιταλισμός ξέρει καλά μια τέτοια τακτική. Για αυτό, στο παρελθόν, πολλοί σύντροφοι, προχώρησαν σε μαζικές επιθέσεις στην DHL και άλλες γερμανικές εταιρίες με αφορμή τα μέτρα λιτότητας που εφάρμοζε η Γερμανία στην πολυεθνική εργατική τάξη της Ελλάδας. Φυσικά, τα ντόπια αφεντικά είναι τα χειρότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τους παγκόσμιους γίγαντες άθικτους. Θέλουμε να τους καταστρέψουμε.

Όπως και άλλοι σύντροφοι έπραξαν πριν κάποιες μέρες, έτσι κι εμείς βλέπουμε τους ίδιους λόγους να επιτεθούμε στις καπιταλιστικές γερμανικές εταιρίες για να υποστηρίξουμε το αντιστασιακό κίνημα εκεί αλλά επίσης και για να καταγγείλουμε την συνεργασία μεταξύ γερμανικού και τουρκικού κράτους ενάντια στην επανάσταση της Ροζάβα.

Αλληλεγγύη στις μαχόμενες καταλήψεις, σε όλους τους φυλακισμένους και στην εξέγερση ενάντια στην Νατοϊκή καταστολή της κοινωνικής επανάστασης.

Χαιρόμαστε για τις ανακαταλήψεις του Εμπρός και της Rosa Nera. Ελπίζουμε και οι υπόλοιπες καταλήψεις να ανακαταληφθούν.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License