Εκδήλωση-Συζήτηση για το ζήτημα της οργάνωσης και την εμπειρία της συμμετοχής σε ομάδες με βάση το κείμενο We Unhappy Few

Εκδήλωση-Συζήτηση για το ζήτημα της οργάνωσης και την εμπειρία της συμμετοχής σε ριζοσπαστικές ομάδες με βάση το κείμενο των Endnotes, We Unhappy Few και το βιβλίο που εκδόθηκε στα ελληνικά από τα εγχειρήματα Αντίθεση, coghnorti, Shibboleth. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταράτσα του Ελευθεριακού Εργαστηρίου Κινηματικών Υποδομών την Τετάρτη 7/7 στις 20.00.

post image

Βιβλιοπαρουσίαση-συζήτηση: Endnotes - We Unhappy Few απο τα εγχειρήματα Αντίθεση / coghnorti / Shibboleth στο Ελευθεριακό Εργαστήρι Κινηματικών Υποδομών.

"Αυτό είναι ένα κείμενο για το εμείς. Ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε; Πώς κατανοούμε αυτό που κάνουμε; Φυσικά, αναφερόμαστε σε ένα ευρύτερο εμείς του οποίου τα όρια παραμένουν απροσδιόριστα. Αυτό το κείμενο επιχειρεί να ερευνήσει ταυτόχρονα δύο κατευθύνσεις. Στη μία κατεύθυνση βρίσκονται τα ομαδικά φαινόμενα τα οποία θα παράγουν τον κομμουνισμό - αυτό είναι ξεκάθαρα το επίπεδο της ταξικής πάλης και των κοινωνικών κινημάτων, των μαζικών απεργιών, των καταλήψεων, των συνελεύσεων, των ταραχών, των εξεγέρσεων και τελικά των επαναστάσεων και της κομμουνιστικοποίησης. Στην άλλη κατεύθυνση βρίσκεται η εμπειρία της συμμετοχής σε μια μικρή ομάδα, λιγότερο ή περισσότερο τυπικά οργανωμένη, η οποία προσανατολίζεται κυρίως προς τη σκέψη περί του καπιταλισμού και του πραγματικού κινήματος για το ξεπέρασμά του."

Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 20:00

στην ταράτσα του Eλευθεριακού Eργαστηρίου Κινηματικών Υποδομών, Αίνου 1 & Βουλιαγμένης (Μετρό Αγ. Ιωάννης)

(Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε pdf στη διεύθυνση: https://antithesi.gr/wp-content/uploads/2020/06/we_unhappy_few_final_%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C.pdf)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License