Εδώ και 2 μήνες η Κολομβία βρίσκεται σε αναταραχή. Καθημερινά γίνονται διαδηλώσεις στην χώρα και συγκρούσεις με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους 74 άνθρωποι και 20 εκτελέστηκαν από τους μπάτσους. Την ημέρα λοιπόν της γενικής απεργίας καταστράφηκαν τράπεζες και λεηλατήθηκαν σούπερ μάρκετ. Το κέντρο εκεί της πόλης ήταν κατειλημμένο από τους διαδηλωτές. Χιλιάδες εργαζόμενοι, νεολαίοι και φτωχοί αγρότες συμμετείχαν στις μαζικές συγκεντρώσεις. Η κυβέρνηση του Ντούκε έβγαλε στον δρόμο τον στρατό φρουρώντας κρατικά κτίρια, ενώ παρακρατικοί σε αγαστή συνεργασία με το κράτος στοχοποιούν αγωνιστές. Καταστολή, διώξεις αβέρτα και τα συμφέροντά τους πάνω από όλα.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License