Έκδοση του ελευθεριακού περιοδικού ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΕΣ

Ανακοίνωση έκδοσης του πρώτου τεύχους του τετραμηνιαίου περιοδικού ΑΜΜΟΘΥΕΛΛΕΣ από την Ένωση Πράσινων Ελευθεριακών

post image

Το καλοκαιράκι έφτασε, οι δρόμοι γέμισαν τουρίστες, οι μάσκες έπεσαν εκτός και εντός με εξαίρεση τους εργαζομένους που αναγκάζονται να φορούν και τους τρομολάγνους που είναι ικανοί να φορέσουν και σαμάρι στην πλάτη τους αν το πει το κράτος, ήδη έχουμε απολύσεις λόγω μη εμβολιασμού.

Μέσα σ’ αυτό το χάος λοιπόν βγήκε και το πρώτο τεύχος του τετραμηνιαίου περιοδικού μας το οποίο καλύπτει ποικίλλα θέματα, από γεωπολιτική μέχρι κινηματική δράση.

Αυτόνομες φάρμες, ένα κείμενο που γράψαμε ως μια αναλυτικότερη αυτοπαρουσίαση του ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και τι σκοπεύουμε να πετύχουμε με αυτό.

Τι διάολο έγινε στην Ουκρανία τον Απρίλη και είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε φωτογραφίες από άρματα μάχης και πυραυλικά συστήματα; Για ποιο λόγο η Ρωσία δεν έχει θέμα με το να είναι οι Βαλτικές χώρες μέλη του ΝΑΤΟ αλλά σε περίπτωση ένταξης της Ουκρανίας δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα;

Υδροπολιτική; Τι είναι αυτό πάλι; Έχει κάποια σχέση με την γεωπολιτική και την βιοπολιτική; Μάλλον και με τα δύο.

Λόκνταουν και κινηματική παράλυση. Ωχ, εδώ θα φύγουν πολλά καντήλια, δυστυχώς ο αρθρογράφος πήρε φόρα και έστελνε παναγίες δεξιά και αριστερά δίχως οι υπόλοιπες να μπορούμε να τον μαζέψουμε.

Βιοπολιτική και σωματική αυτοδιάθεση. Ντάξει αυτό κάνει μπαμ ως προς το τι αναφέρεται. Είναι και αρκετά επίκαιρο.

Πράσινη ανάπτυξη και αρκτικός κύκλος. Τι σχέση λέτε να έχουν τα “πράσινα κράτη” της Δανίας και της Νορβηγίας με το λιώσιμο των Πάγων στον Αρκτικό Κύκλο και το άνοιγμα νέων εμπορικών διαδρομών;

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η συνέντευξη με τον σύντροφο Αράνυα του The Scarlet Underground καθώς και νέα από τις κινηματικές δράσεις για την άνοιξη του 2021.

Για προμήθεια του περιοδικού επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω της σελίδας στο facebook είτε στο mail: prasinieleftheriaki@protonmail.com

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License