Καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης

Καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης από τον Γιώργο Α., γνωστό στον χώρο του graffiti ως sick.

post image

Σε αυτό το κείμενο θα πω την προσωπική μου εμπειρία με τον Γιώργο Α.

Βρίσκεται στον χώρο του graffiti και γράφει με το όνομα sick. Εργάζεται στο magic box στην Νίκαια, μένει Κερατσίνι και συχνάζει με παρέες, Π. Φάληρο, Καλλιθέα, Πειραιά και σε κόντρες με την μηχανή του.

Με το συγκεκριμένο άτομο είχαμε βρεθεί πριν από κάποιο διάστημα, και οι δύο είχαμε την πρόθεση να πάει ερωτικά, όμως η κατάληξη όλου αυτού έφτασε σε σεξουαλική κακοποίηση.

Από την πρώτη στιγμή μου δημιούργησε φόβο και άγχος. Όταν βρεθήκαμε μόνοι μας, με αντιμετώπιζε σαν να ήμουν ένα αντικείμενο, από την αρχή ως το τέλος.Η αγριότητα και η υποτιμητική συμπεριφορά πάνω μου, το σκίσιμο του σουτιέν μου, το σφίξιμο στον λαιμό μου μέχρι να μην μπορώ να πάρω ανάσα, με εκείνον να επαναλαμβάνει το ίδιο ενώ ζήτησα πολλές φορές να σταματήσει λέγοντας πως δεν μπορούσα να ανασάνω.Τα δαγκώματα στο λαιμό κάνοντας μου σημάδια με μελανιές και οι δαγκωματιές στο στήθος μου με αίμα να τρέχει.Χαστούκια επειδή αρνήθηκα να τον φιλήσω. Στοματικό σεξ στο οποίο με πίεζε στο κεφάλι σε επίπεδο να μην μπορώ να πάρω ανάσα και να θέλω να σταματήσω, ενώ του έσφιξα το πόδι για να καταλάβει, χωρίς αποτέλεσμα όμως…

Η κατάσταση ήταν βίαιη και βάναυση, τόσο στο σώμα μου, όσο και ψυχικά.Και για να προλάβω μερικούς μερικούς, όχι, δεν φαινόταν από πριν ότι θα μου φερθεί έτσι, οι βιαστές δεν είναι ράτσα ειδική, είναι άντρες καθημερινοί.

Γιώργο δεν είμαι η μόνη, υπάρχουν και άλλες κοπέλες που έχουν την ίδια εμπειρία από εσένα...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License