Η στήριξη μας στους υγειονομικούς είναι δεδομένη. Χιλιάδες άνθρωποι δυστηχώς χάσαν τη ζωή τους και πάρα πολλοί νοσούν. Μέσα σε ένα δημόσιο σύστημα σμπαραλιασμένο. Σύγχρονος ολοκληρωτισμός σε ολόκληρη την κοινωνία. Από την άλλη έχουμε πολίτες 2 ταχυτήτων με διαχωρισμό σε  ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους που ξεκινά από τους κλειστούς εσωτερικούς χώρους και αργότερα πιθανό θα επεκταθεί και αλλού, με δόγμα μόνο την ατομική ευθύνη. Με το ΕΣΥ να κινδυνεύει με κατάρρευση μπροστά σε ενδεχόμενη αναζωπύρωση του ιού. Ρατσιστικοί βέβαια διαχωρισμοί κοινωνικοί και 150ρια της ξεφτίλας για τους πιτσιρικάδες.

Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης για να κρύψουν τις μεγάλες τους ευθύνες. σχετικά με την πανδημία. Χιλιάδες εργαζόμενοι επίσης στην μαύρη εργασία, εξαντλητικά ωράρια στα σούπερ μάρκετ και στον κλάδο των ντελίβερι. Κύριος σκοπός των κρατούντων η διαφύλαξη της κυριαρχίας τους και των συμφερόντων των ελίτ. Η επόμενη μέρα δεν είναι αυτή  που περιγράφουν. Το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης......προυποθέτει ενίσχυση της ήδη ασφυκτικής εποπτείας των δανειστών....., και την εφαρμογή μιας πολιτικής σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Μεταρρυθμίσεις......που θα δώσουν την χαριστική βολή σε ότι απέμεινε... Φτώχεια λοοιπόν και βούρδουλας για το λαό, για να αυξάνονται τα κέρδη των εξουσιαστών. Δραματικό οικονομικό και κοινωνικό τοπίο αποκαλύπτεται σιγά σιγά με το 'ανοιγμα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Οι αυξήσεις σε σε βασικά είδη καλπάζουν και η φτωχολογιά συρρικνώνει το εισόδημά της. Η ανεργία εκτοξεύεται, τα λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις πολλαπλασιάζονται, τα κόκκινα.....δάνεια εκτοξεύονται, και η απελευθέρωση πλειστηριασμών απειλεί χιλιάδες φτωχές οικογένειες. Από την άλλη οι αποστάσεις συντελούν σε μια εικονική πφαγματικότητα καθοδηγούμενης από την τηλεόραση. Καλλιεργώντας φουλ την νάρκωση. 

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License