Ο τίτλος πράγματι δεν δίνει επαρκείς πληροφορίες. Γι' αυτό μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Η διαχείριση της "πανδημίας" -σε εισαγωγικά λόγω της απόστασης μεταξύ της κυριολεκτικής σημασίας της λέξης (παν=όλος και δήμος=λαός) και του απειροελάχιστου ποσοστού θνησιμότητας- με βεβαίωσε ότι οι λίμπεραλ elites χρησιμοποιούν ωμά πλέον ευγενείς σκοπούς (όπως η προστασία των ηλικιωμένων επί προκειμένω) για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες.

Η γίδα στην πλάτη ήταν όταν αμέσως μετά τη δολοφονία του αφροαμερικανού George Floyd και μεσούσης της "πανδημίας" οι περισσότερες πολυεθνικές έριξαν γραμμή υπέρ των μαζικών διαδηλώσεων. Δηλ. από εκεί που η κοκα κολα έλεγε στις διαφημίσεις της "πείτε κολα και μείνετε σπίτι", το άλλαξε σε "πείτε κολα και βγείτε έξω μαζικά να διαμαρτυρηθείτε για τον ρατσισμό". Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πότε είχαν δίκιο; Όταν έλεγαν στους Αμερικάνους να ταμπουρωθούν ή όταν στήριζαν τις πολυπληθέστερες διαμαρτυρίες επί εποχής civil rights.

Και για να προεκτείνω την σκέψη μου μήπως το ίδιο συμβαίνει με τη θεωρία της κλιματικής αλλαγής που τείνει να γίνει κρατικό δόγμα στον δυτικό κόσμο; Μήπως τελικά, ενώ μπορεί να υπάρχει κάποιος κόκκος αλήθειας, το όλο θέμα είναι η περαιτέρω αύξηση της κρατικής εξουσίας και η τρομοκράτηση του πληθυσμού; Πάντως τα αποκαλυπτικά σενάρια των 70ς-80ς για καταστροφή του πλανήτη δε επαληθεύτηκαν..

Έχουμε και λέμε λοιπόν :καταπολέμηση της φτώχειας/ρατσισμού/ομοφοβίας/σεξισμού/τρομοκρατίας, αντιστροφή κλιματικής αλλαγής, καταπολέμηση πανδημίας κτλ. Για το καλό μας όλα αυτά. Αν και οι μόνοι που ωφελούνται μέχρι στιγμήςείναι ΜΚΟ, εκπαιδευτικά ιδρύματα, think tanks της κακιάς της ώρας και λοιπά ινστιτούτα, που λυμαίνονται τον κρατικό κορβανά.

από Περιεργος 13/07/2021 12:44 μμ.


Δεν χρειαζεται να μπερδευομαστε  αφου το πραγμα ειναι απλό.Οποιος ανθρωπος/ συλλογικοτητα θελει να παλεψει/ διεκδικησει κατι εστω και μερικο( δικαιωματα μειονοτητων,περιβαλλον κλπ) το κανει συγκροτούμενος με την κοινωνια εναντια στο κρατος και την εξουσία .Ετσι ειναι καθαρος/ αγωνιστης/ επαναστατης βαλτε οτι θελετε.

Οταν κάποιος δικεκδικει / παλευει μαζι με το κρατος για κατι ,όπως κανουν οι μκο και  διαφοροι liberals το κανει συνηθως εναντια στην κοινωνια και δεν διεκδικει δικαιωματα αλλα προνόμια.Δεν ειναι λοιπον αγωνιστης κλπ αλλα political correct liberal και συνηθως δρα ως παρακρατικος με την αυθεντικη σημασία του όρου.Καθαρα πραγματα...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License