Ρατσιστική επίθεση από φασίστες δέχτηκε στις 9 ιουλίου ένας ακόμα άνθρωπος της τάξης μας. Το παιδί που δουλεύει delivery, δέχτηκε την επίθεση εν ώρα εργασίας, καθώς έβγαινε απο μια οικοδομή στην οποία μόλις είχε παραδώσει μια παραγγελία. Το παιδί έχει γεννηθεί στη Ελλάδα αλλα επειδη οι γονεις του ειναι απο τις σευχέλες η επιδερμιδα του εχει σκουρο χρωμα. Αναφέρουμε ότι η επίθεση είχε δολοφονικά χαρακτηριστικά, καθως οι τρεις μασκοφοροι τον χτυπουσαν άγρια και ενώ ειχαν υπεροπλία δεν διστασαν να τον μαχαιρωσουν 3-4 φορες στον γλουτο και στον μυρό, φωνάζοντας "την επομενη φορα θα έρθουμε σπιτι σου". Εντύπωση προκαλεί οτι αυτά δεν έγιναν σε κάποιο σκοτεινό σημείο και δεν κράτησαν λιγα δευτερολεπτα (προηγήθηκε και κυνηγητό).

Στην αθήνα στην περιοχή της καλλιθέας με παλαιο φαληρο υπάρχει ενας μικρός φασιστικός πυρήνας. Αγνωστο αν αυτο το ταγμα εφοδου, ήταν απο την γειτονιά ή ήρθε απο άλλη περιοχη.

Οι φασιστικές επιθέσεις έχουν αυξηθει τον τελευταιο καιρο, χωρίς πάντα να βγαίνουν όλες στο φως της δημοσιότητας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License