ΤΡΙΚΑΛΑ Κλήτευση συντρόφου ως ύποπτος για τα γεγονότα της 6ης Ιουνιου στο Τύμπανο Αγράφων στη διαδήλωση κατά των Αιολικών έργων.


post image

ΤΡΙΚΑΛΑ Κλήτευση συντρόφου ως ύποπτος για τα γεγονότα της 6ης Ιουνιου στο Τύμπανο Αγράφων στη διαδήλωση κατά των Αιολικών έργων.

Γι άλλη μια φορά το κράτος της καταστολής και της εκδικητικότητας δείχνει το πρόσωπο του . Μετά απ τις περσινές διώξεις των συντρόφων απ τη Καρδίτσα για τα γεγονότα στο δημαρχείο της πόλης, τα συνεχόμενα αναίτια πρόστιμα έρχεται να προστεθεί και μια βαθιά πολιτική αλλά ομολογούμε και ευφάνταστη στοχοποίηση ενός συντρόφου απ τα Τρίκαλα.Χτες 13 Ιούλη 2 .ασφαλίτες επισκέφτηκαν έναν σύντροφο στον χώρο της εργασίας του με σκοπό να του παραδώσουν κλήτευση για να παρουσιαστεί στο τοπικό Α.Τ στις 23 του μήνα και να αποδείξει οτι..δεν είναι ελέφαντας. Συγκεκριμένα του καταλογίζουν συμμέτοχη σε μικροεπεισόδιο με τους μπάτσους που σ εκείνη τη διαδήλωση ξυλοφόρτωσαν και έπνιξαν τον κόσμο στο χημικό εντελώς αναίτια,χωρίς να συμβεί τ οτιδήποτε. Μόνο που ο σύντροφος δε βρισκόταν καν στη συγκεκριμένη διαδήλωση αλλά στα Τρίκαλα. Αυτή η προσπάθεια στοχοποίησης ,αυτή η κατασταλτική επίθεση απέναντι σ όσους αρνούνται να παίξουν τον ρόλο του πρόθυμου και νομοταγή, θα πέσει στο κενό . Κάθε τέτοια επίθεση θα πέφτει πάνω στο κίνημα αλληλεγγύης, θα μας συσπειρώνει και θα μας υπενθυμίζει πως η μόνη απάντηση που θα τους σταματήσει είναι η οργανωμένη αντίσταση.

Σύντροφοι/συντρόφισσες απο Τρίκαλα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License