Η χώρα μας μετράει φουλ θανάτους από άλλα νοσήματα, αποτέλεσμα της χρόνιας εγκατάλειψης του δημόσιου συστήματος υγείας. Στο δεύτερο και τρίτο κύμα πανδημίας τα Νοσοκομεία ανέστειλαν αρχικά το 20-80 τοις εκατό των προγραμματισμένων χειρουργείων τους ανάλογα με το επίπεδο  επιδημικής επικινδυνότητας κάθε περιοχής, και στην συνέχεια τα περιοριστικά μέτρα προς τους μη Covid ασθενείς έγιναν χειρότερα. Η πανδημία αλλά και η οικονομική λαίλαπα θερίζουν εξαιτίας των  μνημονιακών πολιτικών που ακολούθησαν όλες οι αστικές κυβερνήσεις. Βαρβαρότητα για να επιζήσουν οι εξουσιαστές. Εφαρμόζοντας μέτρα πειθάρχησης και ελέγχου ρίχνοντάς μας το βάρος  της ατομικής ευθύνης. Η απουσία πρωτοβάθμιας και κοινοτικής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε συνδυασμό με τα ασφυκτικά λοκνταουν οδηγούν τους ανθρώπους σε μια ψυχοκοινωνική κατάρρευση με ταξικό πρόσημο.

Εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ και πελάτες για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που απολαμβάνουν διαχρονικά χρηματοδοτήσεις από το Υπουργείο Υγείας αντικαθιστώντας δημόσιες δομές. Από την άλλη ετοίμασαν την μεγάλη επανεκκίνηση.....

Ο έλεγχος όμως σε παγκόσμιο επίπεδο θα παραμείνει ασφυκτικός. Ολοκληρωτισμός βέβαια και κοινωνική απομόνωση όσων διαφωνούν. Κουρέλιασμα κάθε ψευδαίσθησης ελευθερίας. Η νέα πλέον συνθήκη  που θέλει να επιβάλλει το κράτος. Βοηθός δίπλα του οι μπάτσοι με απειλές ως ο δημόσιος εκφραστής της κρατικής βίας. Σε καλούν να σκύψεις το κεφάλι και να μην αναφέρεσαι στα οικονομικά τους εγκλήματα, στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ αλλά και στην συγκάλυψη και εκμετάλλευση.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License