Η εκμετάλλευση εντείνεται φουλ εν μέσω πανδημίας προκειμένου να αποφύγουν την συνολική τους κατάρρευση. Η Υγεία αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα από το σύστημα. Οι ζωές μας είναι αναλώσιμες για αυτούς. Η ανάπτυξη που υπόσχονται είναι προς όφελος των αφεντικών και μόνο. Είμαστε απέναντι σε όσους καταδυναστεύουν τις ζωές μας. Και καταδικάζουν τον κόσμο σε φτώχεια και εξαθλίωση. Οι εξελίξεις στο πεδίο της οικονομίας αναμένονται μαύρες. Νέοι πακτωλοί βέβαια από την ΕΕ στις τσέπες του μεγάλου κεφαλαίου αλλά η χρέωση στον κόσμο. Από την άλλη οι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα Υγείας καταρρέουν σωματικά. Οι εξουσιαστές όμως εκμεταλλεύονται την πανδημία για να εγκαθιδρύσουν μια νέα κοινωνική συνθήκη. Επί 1 χρόνο αντί να πάρει μια ανάσα το ΕΣΥ, πνίγηκε...και όλα πήγαν στράφι. Από την άλλη φουλ πτωχευτικούς κώδικες και μπατσοκρατία. Υγειονομικά πρωτόκολλα και επανεκκίνηση....της οικονομίας η οποία περνάει μέσα από οριζόντιο και υποχρεωτικό αυτοέλεγχο για ολόκληρες ομάδες εργαζομένων και για την πλήρη επιβολή του. Οποιοσδήποτε αντιστέκεται μέσα στους χώρους δουλειάς θα αποκαλείται δημόσιος κίνδυνος για την υγεία. Πλήρης στρατιωτικοποίηση και νέος κύκλος επίθεσης των αφεντικών.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License