Ανοιχτη συνελευση εναντια στην εμπορευματοποιηση του νερου [Γαυδος]


Φτανοντας στο νησι βρηκαμε τοποθετημενη στο Σαρακινικο ντουζιερα με κερματοδεκτη [ 0,50 λεπτα για 30 δευτερολεπτα] κατ'εντολη της δημαρχου λιγες μερες αργοτερα τοποθετησαν ακομα μια στην ιδια παραλια.Την Παρασκευη 16/7, μια πρωτοβουλια κατασκηνωτων καλεσαμε ανοιχτη συνελευση για το ζητημα. Αμεσως μετα αποφασισαμε μερα μεσημερι , μαζικα και για αρχη να κατεβασουμε τις εγκαταστασεις. Την Κυριακη 18/7 οι ντουζιερες επανατοποθετηθηκαν απο την δημαρχο. Επομενη συνελευση θα γινει σημερα στις 18:00 στη παραλια στο Σαρακινικο. Θα συζητηθουν επομενες δρασεις . 

ΧΩΡΙΣ ΧΡΥΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΔΕ ΖΟΥΜΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License