ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ- Τετάρτη 21/7, 9.00, Δικαστήρια Θεσ/νίκης

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

post image

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Στις 21.7.21 εκδικάζεται στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης το αίτημα του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Δημητράκη για διακοπή ποινής μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από συμμορία μαφιόζων που ελέγχει την πτέρυγα στις φυλακές Δομοκού. Ο σύντροφος παραλίγο να δολοφονηθεί από τη συγκεκριμένη ομάδα επειδή επέλεξε να υπερασπιστεί κρατούμενο που έπεσε θύμα της θηριωδίας και των εξουσιαστικών συμπεριφορών τους.

Παρά τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι μέχρι στιγμής δε λαμβάνει την ιατροφαρμακευτική φροντίδα και νοσηλεία που χρειάζεται ενώ παραμένει σε συνθήκες απομόνωσης.

Η αντί εξουσιαστική διαδρομή του συντρόφου μας είναι αταλάντευτη και βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με το κράτος, το κεφάλαιο, τη σωφρονιστική μαφία, τους φασίστες. Η συμμετοχή στην μεγαλύτερη απεργία πείνας στις φυλακές τον Νοέμβρη του 08 μαζί με χιλιάδες συγκρατούμενους του, η μετατροπή της φυλακής υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου σε οχυρό των εξεγερμένων κρατουμένων τον Απρίλη του 07, η αταλάντευτη υπεράσπιση της συλλογικής αξιοπρέπειας των εντός των τειχών και η πάλη μέσα στις δυσμενέστερες συνθήκες για τα αξιακά ιδεώδη των κρατούμενων καθιστούν τον Γιάννη πολιτικό κρατούμενο και στρατευμένο επαναστάτη.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ επιδίδεται σε μια ανελέητη επίθεση εναντίoν των πολιτικών αντιπάλων ενώ αποτελεί στρατηγικό της στόχο η φυσική, ηθική και πολιτική εξόντωση τους. Η στρατηγική της προληπτικής αντί εξέγερσης – αντεπανάστασης περνάει πάνω από τα σώματα των φυλακισμένων επαναστατών που αποτελούν σύμβολα αντίστασης και ομήρους του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Η επίδειξη ισχύος στα πρόσωπα τους, για αυτό που συμβολίζουνε και εκπροσωπούνε, και ο ρεβανσισμός της λούμπεν ακροδεξιάς που διψάει για αίμα πολιτικού κρατούμενου οφείλει να μας κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο ώστε να διαμορφώσουμε τους όρους για μια γενικευμένη κοινωνική εξέγερση που θα μετασχηματίσει ξανά τους κοινωνικούς και ταξικούς συσχετισμούς προς όφελος της αντίστασης και των καταπιεσμένων συνολικά.

Για να ξαναδούμε τις ταράτσες

Για να καούν ξανά οι φυλακές..

                                           Ταξική Αντεπίθεση Αθήνας (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License