Οι πανδημίες λειτουργούν ως καταλύτες υπαρκτών τάσεων. Μέσα σε έναν χρόνο είδαμε, απαγόρευση κυκλοφορίας για μήνες, μισθοί με επιδόματα, κλειστά πανεπιστήμια, φουλ μπάτσους  και μονοφωνικά ΜΜΕ. Η ανθρωπιστική κρίση και στην χώρα μας απλώνεται δραματικά διαμορφώνοντας εφιαλτικό τοπίο σε όλα τα επίπεδα. Μόνιμο εκφοβισμό στον κόσμο για να συγκρατηθούν οι αντιδράσεις. Οι ειδικοί......των ΜΜΕ προδικάζουν νέα έξαρση κορονοιού και ο τρόπος που το παρουσιάζουν προιδεάζει για καινούργιους περιορισμούς και απαγορεύσεις. Οι πανδημίες όμως δεν αντιμετωπίζονται με μπατσοκρατία, αλλά με ισχυρά δημόσια συστήματα υγείας και πρόληψη σε χώρους συνωστισμού. Θέλουν πλέον να μετατρέψουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη από παρόχους υγείας σε αγοραστές. Να πηγαίνει δηλαδή ο λαός στα Κέντρα Υγείας και οι γιατροί να στέλνουν τις εξετάσειις σε ιδιώτες. Ουσιαστικά καταργήθηκε η πρωτοβάθμια περίθαλψη κλείνοντας τα ΙΚΑ, και οι χρόνιοι πάσχοντες δεν έχουν συστηματική παρακολούθηση. Τα Κέντρα Υγείας έχουν υποστεί τεράστια υποστελέχωση και υλικοτεχνική υποβάθμιση. Κατά τα άλλα όμως ατομική ευθύνη. Οι αγώνες βέβαια δεν αναστέλλονται αλλά αναμετρούνται στην πράξη με τον κρατικό αυταρχισμό. Επιθυμούν να είναι η κοινωνία με σκυμμένο κεφάλι.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΔΙΛΉΜΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑΣ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License