Ανακοίνωση από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Υπόστεγο σχετικά με καταγγελίες βιασμόυ και σεξιστικών συμπεριφορών


Το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης Υπόστεγο στέκεται αλληλέγγυο σε κάθε άτομο καταπιεσμένο από την πατριαρχία. Με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης, παραβιαστικών συμπεριφορών και βιασμών στις γειτονιές μας, δηλώνουμε ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι στο στέκι μας δεν χωράνε βιαστές και κακοποιητές κανενός είδους. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός φροντιστικού και ασφαλούς περιβάλλοντος και γι’ αυτό οποιεσδήποτε κακοποιητικές, παραβιαστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και τρανσφοβικές συμπεριφορές δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Παρατίθεται το λινκ από το κείμενο του Συντονισμoύ Φεμινιστικών Ομάδων και Ατόμων (https://athens.indymedia.org/post/1612657/) το οποίο αφορά σε βιαστές που κινούνται ευρύτερα στο χώρο των Νοτίων. Κάνουμε σαφές ότι τα συγκεκριμένα άτομα και τυχόν απολογητές τους είναι ανεπιθύμητα και δεν θα γίνονται δεκτά στο στέκι μας.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΤΗ

ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης Υπόστεγο

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License