Ενώ εξαγγέλουν νέες συγχωνεύσεις νοσηλευτικών μονάδων και περικοπών στην υγεία, η κυβέρνηση επιτίθεται με την απειλή του υποχρεωτικού εμβολιασμού και δωροδοκώντας τη νεολαία. Προσπερνάν επίσης και το αλαλούμ με τις ηλικίες που επιτρεπόταν το κάθε εμβόλιο παραγνωρίζοντας τις παρενέρεγειες που προκάλεσαν σε μια μερίδα εμβολιασμένων, δημιουργώντας μη εμπιστοσύνη στα εμβόλια. Οι συνεχείς αντιφατικές κατευθύνσεις που δίνονταν από την κυβέρνηση με τη φωνή.....των επιστημονικών επιτροπών, για μάσκες, λοκνταουν, τις μετακινήσεις,  υπάκουαν στην ανάγκη του κεφαλαίου για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Βάλαν μπροστά τώρα την παραγωγική μηχανή του τουρισμού και ξαναρίχνουν πάλι την ατομική ευθύνη ειδικά στην νεολαία. Καμία πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας από τους εξουσιαστές. Τα ΜΜΜ, εργοστάσια και οι κλειστές δομές μετατράπηκαν σε εστίες αναζωπύρωσης του ιού. Χωρίς μηχανισμούς ιχνηλάτησης και το αποκορύφωμα οι συγχωνεύσεις και κατάργηση Νοσοκομείων πριμοδοτώντας αβέρτα τον ιδιωτικό τομέα υγείας. Παράλληλα κατάπνιξη των φωνών που διαφωνούν με τηνν πολιτική τους, έλλειψη ενημέρωσης στηριγμένης σε επιστημονικά δεδομένα, και ενημέρωση ελεγχόμενη. Εφιαλτική πραγματικότητα που ήρθε για να μείνει. Αφού σκόρπισαν φόβο και αδράνεια με σκοπό να τρομοκρατήσουν τον λαό, δημιουργώντας εφιαλτικό οικονομικό και κοινωνικό τοπίο με αντιδραστικές ανατροπές, αφού επέβαλαν αυταρχισμό και φασιστικές απαγορεύσεις, τώρα διχάζουν και επιθυμούν να εδραιώσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό. Εκεί ποντάρουν και τα φασισταριά ακροδεξιοί και βρήκαν πάτημα. Πρόβα τζενεράλε για μαζική πειθάρχηση επιδιώκουν.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License