Βιβλία για τις μειονότητες του ελλαδικού χώρου

Θα ήθελα να μου προτείνετε

Κάποια βιβλία για τις μειονότητες του ελλαδικού χώρου όπως για παράδειγμα για τους τσάμηδες και τους μακεδόνες.. έχω διαβάσει ήδη τον αντιμακεδονικό αγώνα του λιθοξόου κι ένα κάποιου μαργαρίτη για τους τσάμηδες..Και τα δύο τα βρήκα αρκετά καλά ενώ του γκότοβου για την τσαμουριά ήταν εμφανώς από δεξιά έως και ακροδεξιά σκοπιά χαρακτηρίζοντας άλλα έντυπα ως κομμουνιστογενή (με αρνητική χροιά αυτό) και καταδίκαζε και συλλήβδην συλλογικά τους τσάμηδες για δολοφόνους και δωσιλόγους.τα ψάχνω σε μορφή pdf..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License