post image

Κείμενο για την διεξαγωγή του λάιβ: Το Σάββατο 24/7 στο πάρκο Σελ του Περάματος μαζί με τους Open Mic's Rap Session και αλληλέγγυους πραγματοποιήσαμε λάιβ οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα συντρόφου μας.

Η εκδήλωση αυτή, για εμάς πέρα από την έμπρακτη αλληλεγγύη που δείχνουμε στα πρόσωπα των συντρόφων μας, σηματοδοτεί και κατι ακόμα.

Σηματοδοτεί την αυτοοργάνωση στις δικές μας γειτονιές, οργανώνοντας εκδηλώσεις στις οποίες εμείς οι ίδιοι αποφασίζουμε τον τροπο συνάντησης εξω απο διαμεσολαβημένες σχέσεις, απέχοντας μίλια μακριά από την πλαστική διασκέδαση που με τόση άνεση πλασάρει η σημερινή κοινωνία της γυάλινης θέασης έχοντας έναν και μόνο σκοπό. Το κέρδος.

Εμείς λοιπόν προτιμούμε να μαζευόμαστε και να γλεντάμε αληθινά, με καλλιτέχνες οι οποίοι είναι παιδιά ίδια με εμάς, μεγαλωμένα στους δρόμους, δίνοντας τους ίδιους καθημερινούς αγώνες όπως κι εμείς, μακριά από την εμπορευματοποίηση της ζωης μας,της ραπ αλλά και της δήθεν μαγκιάς, επίδειξης μοστρας και μόδας που λανσάρουν η τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πολιτική αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να ξεχάσουμε τους πολιτικούς μας κρατούμενους. Για το λόγο αυτό, γράφτηκαν συνθήματα υπέρ των αναρχικών και μελών του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα, δείχνοντας έτσι τη στήριξή μας στον αγώνα διεκδίκησης του δικαιώματος στην άδεια αλλά και στους ευρύτερους αγώνες που έχουν διεξαχθεί ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης. Επίσης μοιράστηκαν κείμενα για τον Βαγγέλη Σταθόπουλο ο οποίος ύστερα από ψεύτικα σενάρια φτιαγμένα μέσα σε ψιλοταβανα γραφεία αξιοματούχων αστυνομικών κατηγορείται χωρίς στοιχεία και είναι υποχρεωμένος να εκτίσει 19 χρόνια φυλάκιση. Αυτή είναι η δημοκρατία για την οποία μας μιλάνε.

Κανένας μόνος στα χέρια του κράτους.

Δύναμη στους αγώνες των πολιτικών μας κρατουμένων.

Βαδίζοντας στα μονοπάτια της   αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης μπορούμε να νιώσουμε άνθρωποι ξανά.

1

Αναρχική Ομάδα Περάματος

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License