Πανό στην Αττική οδό στον κόμβο με τη Λεωφόρο Κηφισίας σε αλληλεγγύη με τους-τις έγκλειστους-ες μετανάστριες-ες

Οι πυρκαγιές στην Αττική έπληξαν και τους- τις κρατούμενους-ες μετανάστ(ρι)ες Αμυγδαλέζας...

post image

Οι πυρκαγιές στην Αττική έπληξαν και τους- τις κρατούμενους-ες μετανάστ(ρι)ες της Αμυγδαλέζας. Επί 5 μέρες, ενώ όλη η περιοχή είχε εκκενωθεί, οι αιχμάλωτοι-ες του ελληνικού κράτους,ανασαίναν καπνό και στάχτη και κάθε τους κίνηση να επικοινωνήσουν με τους έξω καστέλλωνταν (αρπαγές των κινητών τους και τραμπουκισμοί). Πλέον έχει γίνει μεταγωγή των ανδρών κρατούμενων στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη και των γυναικών στο αντίστοιχο κολαστήριο του Ασπροπύργου. Οι συνθήκες και στα δύο αυτά κέντρα κράτησης συμπληρώνουν τον βασανισμό αυτών των ατόμων. Συνωστισμός πολλών ανθρώπων σε ένα κελί, αποπνικτική ατμόσφαιρα και έλλειψη κλιματισμού και εξαερισμού εν μέσω καύσωνα, φαγητό λιγοστό που προκαλεί τροφικές δηλητηριάσεις, απαγόρευση κινητού και επισκεπτήριων. Είναι πλέον σαφές ότι ο πόλεμος που έχει κυρήξει το ελληνικό κράτος εναντίον των ανθρώπων χωρίς χαρτιά δεν χωράει ανακοχές εν όψει κρίσεων (πυρκαγιές, πανδημία κλπ.). Μάλιστα οι κρίσεις αυτές χρησιμοποιούνται ως ευκαιρία για την αύξηση των πολιτικών εξόντωσης τους. Ως μια ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης και διεκδίκησης ορατότητας ανάρτησαμε πανό στην Αττική οδό στον κόμβο με τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License