Η καταστροφική-δολοφονική διαχείριση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σαν συνέχεια της διαχείρισης του συνόλου των αστικών κυβερνήσεων που έχουν περάσει από τον τόπο μας και υπηρετούν την εξαρτημένη άρχουσα τάξη έστρωσαν το έδαφος για αυτό το κρατικό έγκλημα.

Μέσα στο ανθρωποφάγο καπιταλιστικό-ιμπεριαλιστικό σύστημα, τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους, ο εργαζόμενος λαός και η φύση του τσακίζονται ολοκληρωτικά.

Γι’ αυτό η εργατική τάξη, ο λαός και η νεολαία εκτοπίζονται μέσα στον ίδιο τον τόπο τους, λαϊκές περιουσίες καταστρέφονται, η ανθρώπινη ζωή κινδυνεύει, οι πνεύμονες πρασίνου καταστρέφονται από την πύρινη λαίλαπα.

Το κράτος χωροφύλακας με τον γιγαντωμένο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων έχει συγκροτηθεί για να αντιμετωπίσει τον εχθρό- λαό και όχι την πύρινη λαίλαπα.

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης λοιπόν, βρέθηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση από την αναγκαία ενίσχυση σε μέτρα προστασίας και πρόληψης, προσλήψεων στην πυροσβεστική, δημιουργίας ενός μηχανισμού δασοπροστασίας και πρόληψης που μπορεί να αποτρέψει τις καταστροφικές συνέπειες τις οποίες βιώνει ο εργαζόμενος λαός.

Το αναπόφευκτο της καταστροφής είναι δεδομένο όταν η κυβέρνηση υπηρετεί την πλουτοκρατία, σε αυτό τουλάχιστον στάθηκε ‘’ειλικρινής’’ το κάθαρμα ο Μητσοτάκης.Το μιντιακό γαϊτανάκι που έχει στηθεί ανάμεσα στη κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση-ΣΥΡΙΖΑ- μας προκαλεί οργή,είναι κοροϊδία και πρόκληση για τον εργαζόμενο λαό να τίθενται συγκριτικά τα εγκλήματα απέναντι στην ζωή του λαού που έχουν πραγματώσει οι αστικές κυβερνήσεις του τόπου μας.Εμείς στεκόμαστε με την πλευρά του λαού που παρά τις αντίξοες, πρωτόγνωρες και δύσβατες συνθήκες στάθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Που έκανε πράξη το σύνθημα « ο λαός σώζει τον λαό».

Με την συγκινητική ταξική- λαϊκή αλληλεγγύη των απλών καθημερινών λαϊκών ανθρώπων και των δυνάμεων του κινήματος. Με τις γειτονιές που ξεσηκώθηκαν,οργανώθηκαν απέναντι σε κάθε απόπειρα καταστροφής πρασίνου. Με τον εργαζόμενο κόσμο, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που βρίσκονται στις γραμμές των μετώπων που καίει η πύρινη λαίλαπα.

Γιατί ο εργαζόμενος λαός μας έχει παράδοση στην αντίσταση, την αλληλεγγύη και την ενότητα τις στιγμές αυτές που ο ταξικός πόλεμος γιγαντώνεται.

Αποτελεί αναγκαιότητα να συγκροτηθεί κίνημα αντίστασης απέναντι στην εγκληματική-δολοφονική-εμπρηστική πολιτική της κυβέρνησης και διεκδίκησης πραγματικών μέτρων στήριξης των πληγέντων που θα καλύψουν συνολικά τις απώλειες των λαϊκών περιουσιών, μέτρα ενίσχυσης των υποδομών πρωτοβάθμιας περίθαλψης,ενίσχυσης των υποδομών και την μηχανισμών αντιμετώπισης ανάλογης κατάστασης.

Σαν πρώτο σταθμό σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία σε συγκέντρωση απέναντι στη κυβερνητική διαχείριση των πυρκαγιών την Δευτέρα 09/08 στις 20:00 στο Σύνταγμα.

 

Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΜΑΖΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

https://ilektraapostolou.wordpress.com/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License