Στις 9 Αυγούστου πρωτοβουλία συντροφισσων εκανε σαφές στον Μ.Π. (διοικητή του Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας και πρώην διοικητή του Α.Τ. Ιλίου σύμφωνα με τα λεγόμενα του) πως δεν μπορεί να κάνει διακοπές ανέμελος. Το θράσος σε συνδυασμό με την αφέλεια του, τον έφεραν στην άτυχη για αυτόν θέση να μαθευτεί η ιδιότητα του. Έτσι η αυτονόητη και αυθόρμητη κίνηση μας ήταν το να τεθεί επιτακτικα σε αυτόν, πως ο μόνος δρόμος για να είναι ασφαλής και ανέμελος είναι ο δρόμος της επιστροφής.

Η αυταπατη του καλού μπάτσου και ο λεγόμενος εκδημοκρατισμός της αστυνομίας(που με σθένος υπερασπιζόταν ο Μ.Π.) δεν είναι παρά μια ακόμη πτυχή της νέας κανονικότητας που ευελπιστει να εδραιωσει το δόγμα της τάξης και της ασφάλειας με όσο το δυνατόν πιο αναιμακτους όρους για την κυριαρχία. Βρισκόμαστε μπροστά σε θαυμάσιες αντιστροφες. Τα ίδια μαλακισμένα που όταν κουβαλάνε γκλοπς, όπλα και χειροπέδες κυνηγάνε τους/ις νεολαίους/ες που πίνουν τσιγάρα ή τους αποκλεισμένους που για να επιβιώσουν σπρώχνουν μερικά γραμμάρια, είναι τα ίδια που στις διακοπές τους γυρνανε μπάφους και κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ. Ο Μ.Π. παρότι είναι ένας από αυτα τα μαλακισμένα δεν μας δημιουργεί κάποιου είδους συγχυση. Αντιθέτως μας εξοργίζει ακόμα περισσότερο η υποκρισία του κράτους και των υπερασπιστών του.

Μετά από ενάμιση χρόνο που τα καθίκια της ΕΛΑΣ διώχνουν βίαια απ' το δημόσιο χώρο όσους και όσες επιλέγουν την απειθαρχία στις κρατικές προσταγες, όσες και όσους επιμενουν να ζουν απέναντι στον επιβαλλόμενο φόβο από τα πάνω, όσους και όσες επιλέγουν τον δρόμο του αγώνα ενάντια στη νέα κανονικότητα, ήρθε η στιγμή να τους επιστρέψουμε λίγη απ' τη ψυχολογική και σωματική βία που εισπράττουμε. Η στιγμή που ο Μ.Π. βουρκωσε από την πίεση που δέχθηκε, ήταν η απόδειξη πως τα ενστολα σκουπίδια είναι κ αυτά φτιαγμένα από σάρκα, αιμα, κόκκαλα και φόβο. Και όταν έρχονται αντιμέτωπα με τον φόβο που καθημερινά διαχέουν στη κοινωνία, οι καρδιές μας γεμίζουν.

Απο τη νέα Σμύρνη μέχρι τη Γαύδο οι μπάτσοι θα φεύγουν με PTSD

Το κράτος είναι κάδος και σας ανακυκλώνει μπάτσοι σκουπίδια δολοφονοι

Ελευθεροκατασκηνωτριες Δίχως Έλεος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License