Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύντροφο, είναι καλά , δεν τον έχουν μεταφέρει Αθήνα τον έχουν ακόμα Θεσσαλονίκη ίσως περάσει σήμερα από εισαγγελέα . Χρειάζεται αλληλέγγυος κόσμος στη Θεσσαλονίκη να κινητοποιηθεί και να σταθεί με αλληλεγγύη σε ενδεχόμενο αν τον περάσουν από εισαγγελέα η ανακριτή εκεί.

από tk 10/08/2021 1:48 μμ.


Καλούμε σήμερα 10.08 σε συνελέυση αλληλεγγύης για τον Δ. Χατζηβασιλειάδη στις 16:00 στο στέκι στο Βιολογικό.

https://athens.indymedia.org/post/1613855/

από Αλληλεγγυη 10/08/2021 2:47 μμ.


Πριν λίγη ώρα πέρασε από εισαγγελέα ο σύντροφος Δ.Χ. η οποία του άσκησε δίωξη για 9 κατηγορίες. Στην συνέχεια παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

από Α 10/08/2021 2:50 μμ.


Γύρω στις 11.00 οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του για: ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων (διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας- οπλοκατοχής, οπλοκατοχή- οπλοφορία- οπλοχρησία), κλοπή με διάρρηξη κατ’ εξακολούθηση, πρόκληση επιβλαβών παρενοχλήσεωνκαι απείθεια. Στη συνέχεια παρέπεμψε τον κατηγορούμενο στην Ε’ τακτική ανακρίτρια για να απολογηθεί.


ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ + ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10πμ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

από α 11/08/2021 1:03 μμ.


πήρε προθεσμία να απολογηθεί για αύριο στις 11

από Συνέλευση αλληλεγγύης στον Δ. Χατζηβασιλειάδη 13/08/2021 7:59 πμ.


Σήμερα τα ξημερώματα ο σύντροφος ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι πρόκειται να τον μεταγάγουν από τα κρατητήρια της ΓΑΔΘ, όπου κρατούνταν σε υποχρεωτική 14ημέρη "καραντίνα", χωρίς να του λένε πού τον μεταφέρουν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License