Επιδόθηκαν σήμερα τα πρώτα φύλλα αναστολής καθηκόντων σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Τεταμένη κατάσταση φυσικά στα Νοσοκομεία όλης της χώρας. Στα σχέδιά τους περιλαμβάνεται επίσης η συγχώνευση κλινικών, η νέα αναστολή χειρουργείων, οι μετακινήσεις προσωπικού από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και η είσοδος εργολάβων και ιδιωτών. Μεγαλύτερο πρόβλημα θα υπάρξει σε  επαρχιακά νοσοκομεία. Ο αριθμός των υγειονομικών που θα τεθεί σε αναστολή εργασίας πανελλαδικά μπορεί να φθάσει στις 10. 000. Ολο αυτό το διάστημα θησαύρισαν πολλές ιδιωτικές κλινικές, αλλά το προσωπικό των ΜΕΘ παραμένει ίδιο. Τα κέρδη του ντόπιου κκαι ξένου κεφαλαίου είναι η προτεραιότητα της κυβέρνησης με όποιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Εφιαλτική πραγματικότητα που ήρθε για να μείνει. Την ίδια ώρα το σύστημα υγείας παραμένει αθωράκιστο. Από  την άλλη οι ψύχραιμες επιστημονικές επιτροπές κυρίως όσων βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας σσε δημόσια νοσοκομεία και ΜΕΘ, περιθωριοποιούνται από τα αστικά κανάλια. Είναι εκείνοι που πραγματικά υπερασπίζονται ένα δημόσιο σύστημα υγείας που θα στηρίζει τον άνθρωπο. Είναι προκλητικό να βγαίνουν από πάνω και με απειλές και διαχωρισμούς να μιλάνε για δημόσια υγεία που οι ίδιοι διέλυσαν.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License