Παρόλο τα lockdown, παρόλο τα εμβόλια, παρόλο τα όποια μέτρα, τα κρούσματα συνεχίζουν και ξεκινά και πάλι η καταστολή. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Τι δεν πάει καλά; Μα το πρόβλημα δεν είναι η όποια διαχείρiση, το πρόβλημα είναι το ίδιο το κράτος και το κεφάλαιο. Έτσι και οι όποιες αποφάσεις που παίρνουν είναι μονάχα προς όφελος της εξουσίας. Tα lockdown δεν είναι πραγματική προστασία για την υγεία του κόσμου, το ίδιο και τα υποβαθμισμένα νοσοκομεία... Η νυχτερινή απαγόρευση τι είναι;Aν δεν είναι αυτο καταστολή, τότε τι είναι; Ακόμα και για τα εμβόλια ο κοσμος αναρωτιέται. Παντού χαρτιά και απαγορεύσεις. Μα γιατί τα μέτρα που έρχονται είναι για την υγεία μας (ασφαλιστικο, αυξήσεις σε τρόφιμα και φόρους κ.α). Μα φυσικά και όχι.

Σύντροφοι ξεκίνησε νεο lockdown και νυχτερινή απαγόρευση σε Αχαία, Ηλεία, Μεσσηνία, Ικαρία και στο Ηράκλειο.

Από 13 Σεπτεμβρίου αρχίζει το μεγάλο μπαμ σε όλη την Ελλάδα.

Ας μην μας προσπεράσουν οι καταστάσεις.

από o 15/09/2021 3:41 μμ.


Καβάλα Ημαθια Πέλλα Πιερια νυχτερινή απαγόρευση κτλ. Έρχεται συνέχεια 

από Α 15/09/2021 4:31 μμ.


Μας προσπέρασαν και μας κάνουν κωλοδάχτυλο απο μακριά. Η αναρχία εν υπνώση περιμένει το τελος του λοκνταουν. Απο την αρχή τα λεγαν καποιοι. Τα εκτακτα μέτρα ήρθαν για να μείνουν. Τι δεν καταλαβαινουμε; Αλλαγή πολιτικής διαχείρισης είναι αυτό που μας βρήκε. Δεν είναι η γριπούλα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να ξαναοργανωθεί το εγχώριο αντάρτικο. Με τι όρους; Θα τους βρει μονο του. Σίγουρα δεν θα είναι ενα κοπι πειστ παλιων καταστάσεων. Σίγουρα οι αναφορές του θα πρέπει να είναι επαναστατικές αλλά με την διαφορά ότι θα πρέπει να πάρει τις απαραίτητες αποστάσεις απο τα ξεπουλημενα κομμάτια του κινήματος. Που πλέον δεν είναι μονο των κλασικών ενόχων των αριστερών, αλλά πρώην ομοϊδεατών "συντρόφων"-ταξικα υπευθύνων. Οπως υπεύθυνο ητο και το ΚΚΕ και ανεύθυνοι οι προβοκατορες του Πολυτεχνείου του 73. Καλά κουράγια και καλό ξεσκαρτάρισμα συντρόφια στα όπλα. Καμία ειρήνη με την υγειονομική χούντα. Να ξαναχτίσουμε την αντίσταση.

O

από Νεες εποχες 15/10/2021 1:57 μμ.


Απαγορευση βραδυνης  κυκλοφοριας με προσχημα τη βροχη.τα φωναζουμε καποιοι...δημιουργουν οποια ασυμμετρη απειλη θελουν κ δημιουργουν απαγορευσεις.αυριο θα βρουν κατι αλλο

από Πρώην φασίστας 15/10/2021 2:40 μμ.


Νομίζω ότι ειμαστε λίγο υπερβολικοι . Δεν υπάρχουν ακόμη αποχρώσες ενδείξεις ότι τα lockdown γίνονται για καταστολή. Η καταστολή είναι πλέον τόσο διαδεδομένη και πασιφανής μέσω τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης που δεν χρειάζονται lockdown για να το επιτύχουν θαρρώ .

από ε 15/10/2021 4:47 μμ.


Ένας νεκρός στην Εύβοια από τις βροχές 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License