Κάθε χρόνο στην ΔΕΘ οι εξουσιαστές ανεβαίνουν με το περίφημο καλάθι......με χιλιοειπωμένες εξαγγελίες και ψιχουλάκια για τους ιθαγενείς. Η αλήθεια όμως είναι ότι επιβάλλονται μεγάλες αυξήσεις στην ενέργια και στο ρεύμα των νοικοκυριών, τροφοδοτώντας νέο κύκλο αυξήσεων τιμών στο ψωμί και στα βασικά προιόντα. Εναρξη πλειστηριασμών των φτωχών κατοικιών, αύξηση ανεργίας και λουκέτων, οι παλιές..... δηλαδή και νέες μνημονικές δεσμεύσεις. Από την άλλη κοινωνικός αυτοματισμός στο όνομα της δημόσιας υγείας με μανία απέναντι στους μισθούς και τη ζωή των εργαζομένων. Στο όνομα της δημόσιας υγείας ακυρώνονται χειρουργεία και επείγοντα ραντεβού, ξανακλείνουν τμήματα και κλινικές, εν μέσω πλήρηςβ αδιαφορίας για άλλα κρίσιμα νοσήματα και παθήσεις, στέλνοντας όσους έχουν στην μπουκωμένη......ιδιωτική υγεία. Καταστολή αβέρτα βέβαια συνεχίζοντας το έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Απαγόρευση των διαδηλώσεων και πανεπιστημιακή αστυνομία. Χτύπημα 8ωρου και της απεργίας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ  ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.

Εμείς από μεριά μας οφείλουμε να πυκνώσουμε τους δρόμους απέναντι στο κρατικό κτήνος.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΣΑΒΒΑΤΟ 11-9.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License