Η καπιταλιστική οικονομία χρειάζεται να πουλάει ασφάλεια στην κοινωνία, μια κοινωνία μίζερη που κοιμάται. Η καπιταλιστική μηχανή, οι ένστολοι της και τα σκατά που τους περιτριγυρίζουν υπάρχουν ώστε να κάνουν τους ανθρώπους να υπακούν σε διαταγές και μετά να σκαταναλώνουν και να αγοράζουν πλαστικά μπιχλιμπίδια όπως κινητά τηλέφωνα. Φυσικά μια οικονομική κρίση δεν φέρνει καταστολή αλλά ,οι μετανάστες ,ο ιός, οι πυρκαγιές και οι αντιφρονούντες. Οι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιήσουν τα πάντα ώστε να ενισχύσουν την παρακολούθηση των μαζών, να σπείρουν φόβο, βαρεμάρα μέσα από οθόνες , απλά ακολούθησε τις εφαρμογές και είσαι ασφαλείς.

Κάποιοι βέβαια δεν ακολουθούν τις διαταγές αλλά βρίσκονται συνειδητά στην αντίπερα όχθη, αντιστέκονται ενάντια στη κενή καπιταλιστική πραγματικότητα. Κάποιοι συνεχίζουν τον αγώνα στα κελιά της τυραννίας . Για αυτούς και για εμάς. Ας φέρουμε τις πυρκαγιές από τα δάση στη πόλη. Ας πληρώσουν με κάθε τίμημα οι αριστοκράτες, τα σώματα ασφαλείας και οι αφέντες τους για τις καταστροφές. Δευτέρα, 30 Αυγούστου, κάψαμε ένα όχημα της ΕΛΤΑ Κούριερ στον Βύρωνα, στην Υμηττού.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΗΝΥΝΜΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΜΠΟΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License