Αντιφασιστική – Αντικατασταλτική – Αντικρατική Συγκέντρωση - Πορεία

Πλατεία Αγοράς, Χανιά

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου ώρα: 19.00

8 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, το σύστημα που γεννά και θρέφει τον φασισμό, συνεχίζει να οργανώνεται και να επιτίθεται με όλο και μεγαλύτερη σφοδρότητα στους/στις αδυνάμους/ες, αόρατους/ες της κοινωνίας και σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της.

Με όπλα του τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, τον σεξισμό και τον μιλιταρισμό, και με αφορμή την υγειονομική κρίση στοχεύει στην διάχυση του φόβου και στον πλήρη έλεγχο σε γειτονιές, δημόσιους και ελεύθερους χώρους.

Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι αγώνας ενάντια στην κυριαρχία του φόβου και του κοινωνικού ελέγχου.

Βρισκόμαστε ξανά στον δρόμο ενάντια στην κρατική καταστολή και τις πολιτικές εξαθλίωσης που επιβάλει.

Ενάντια στον κοινωνικό εκφασισμό και την καταστολή για ένα κόσμο αλληλεγγύης, ισότητας και ελευθερίας

Συνέλευση αναρχικών-αντιεξουσιαστών/ριών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License