8 χρόνια πλέον πέρασαν από την μέρα που οι δολοφόνοι Χρυσαυγίτες σκότωσαν τον Φύσσα. Ο φασισμός όμως εξακολουθεί να υπάρχει έξω και να καραδοκεί. Πατώντας πάνω ακόμη στην υποτιθέμενη αμάθεια αλλά και στην φτώχεια. Με σύμμαχο πάντα το σύστημα και τον καπιταλισμό. Στην σημερινή συγκυρία με την πανδημία και την εγκληματική διαχείριση από τους εξουσιαστές οι φασιστικές γκρούπες βρίσκονται πάλι στον δρόμο, εν μέσω ζυμώσεων που γίνονται στον εθνικιστικό χώρο. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό είναι αγώνας άπέναντι στον φόβο. Οι αναρχικοί δε ζητάνε νίκες ή ήττες για τους φασίστες μέσα από τα αστικά δικαστήρια. Ο φασισμός τσακίζεται στην καθημερινότητά μας, σε πλατείες και δρόμους.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.   

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ.

blackblockvolos.blogspot.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License