Παρουσίαση του βιβλίου « Ναρκωτικά και Καπιταλισμός »

ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ / www.1431am.org

Αυτό το βιβλίο δεν γράφεται από έναν ψυχίατρο ή έναν ψυχολόγο, κάποιον επιστημονικά καταρτισμένο και ειδικό στο θέμα των ναρκωτικών, αλλά από έναν πρώην χρήστη ο οποίος, μέσα από την βιωματική εμπειρία και όχι μόνο, καταθέτει από την δική του οπτική γωνία την άποψή του. Επίσης, δεν εξετάζει το ζήτημα των ναρκωτικών από την πλευρά της ψυχοπαθολογίας, αποφεύγοντας να ερμηνεύσει την εξάρτηση και τα ναρκωτικά ως ασθένεια η οποία χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με ιατρικούς όρους, αλλά ως ένα βαθύτατο κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με κοινωνικά και πολιτικά εργαλεία. ( ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ )

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License