Νεότερη Ενημέρωση (13.09.2021)

Κέντρο Συντονισμού Πλ. Αγίας Άννας, Β. Εύβοια

Ως Κέντρο Συντονισμού, λόγω και του φόρτου της μισθωτής μας εργασίας -αν όχι σκλαβιάς- μετασχηματίζουμε τη δράση μας ως εξής:

1. Θα βρισκόμαστε στην Αγία Άννα τουλάχιστον δύο Παρασκευοσαββατοκύριακα του μήνα για να συνεχίζουμε τη δράση της έμπρακτης Αλληλεγγύης, αλλά και για να στηρίζουμε τον αγώνα εκεί. Ξεκινάμε από αυτό το ΠΣΚ και θα ανακοινώνουμε έγκαιρα το εν λόγω πρόγραμμά μας και από αυτή τη σελίδα.

2. Συμμετέχουμε, με όσες περισσότερες από τις δυνάμεις μας, στην ανοιχτή Συνέλευση της Αθήνας για την Αλληλεγγύη στον Αγώνα στην Εύβοια, όπου η πρώτη μας συνάντηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη με πλήθος συμμετοχών και η επόμενη είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη 16.09 και ώρα 18:00 στο Λόφο του Στρέφη (θεατράκι).

3. Κάποια μέλη μας συμμετέχουν στη Συνέλευση Αγώνα Βόρειας Εύβοιας έτσι, ώστε τόσο να στηρίζουμε τις δράσεις της και να αποτελέσουμε μια γέφυρα Αθήνας-Εύβοιας, όσο και να είμαστε πιο κοντά στις κοινωνικές ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων της Βόρειας Εύβοιας.

4. Ενημερωτικά, ένας κάτοικος από της περιοχής είχε δεχθεί μήνυση από ένα μπάτσο. Ο διωκόμενος κάτοικος επιχειρούσε στην κατάσβεση στο Νότιο Μέτωπο μαζί με άλλους περίπου 70 ανθρώπους. Ο μπάτσος, τόσο για λόγους μπατσικής προσωπικότητας, όσο και επειδή ήταν ο καιρός που το κράτος-εμπρηστής έψαχνε τους "εμπρηστές", αποφάσισε να απομονώσει σε ένα βίντεο τη δράση μόνο του εν λόγω ατόμου και να τον μηνύσει στο ΑΤ Χαλκίδας. Το ευχάριστο και ελπιδοφόρο της υπόθεσης είναι ότι και οι 70 από τους υπόλοιπους στάθηκαν στο πλευρό του διωκόμενου, δήλωσαν μάρτυρες υπεράσπισης και κατ'επέκταση και αυτή η κρατική σκευωρία οδηγείται προς κατάρρευση.

- Καλούμε στη Συγκέντρωση που καλεί το Σωματείο των Ρετσινάδων και όλος ο αγωνιζόμενο κόσμος αυτήν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην Περιφέρεια στη Χαλκίδα (Λ. Χαϊνά, δίπλα από το Στάδιο Χαλκίδας).

- Καλούμε σε Συνέλευση στην Αθήνα για την Αλληλεγγύη στον Αγώνα στην Εύβοια την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Λόφο του Στρέφη (θεατράκι).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License