#Δεν είναι αθώοι! Χτίζουν το τείχος της ανοησίας!

Αφίσα που κολλιέται στις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας

Αφίσα που κολλιέται στις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας

#ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ!

1 χρόνο μετά την καταδίκη της φασιστικής εφεδρείας των χρυσαυγιτών, μια νέα συμμορία τρομοκρατεί αδιάκριτα τον πληθυσμό.

Λειτουργώντας υπό κρατική καθοδήγηση, η συμμορία των κρατικοδίαιτων καθηγητάδων συγκροτεί το δήθεν επιστημονικό ιερατείο των ειδικών ώστε να δίνει άλλοθι και να προωθεί ολόψυχα τον κρατικό ολοκληρωτισμό των “υγειονομικών μέτρων”.

Αξιοποιούν το ακαταδίωκτο ως μέλη “επιτροπών ειδικών” και το ακαταλόγιστο των στημένων τηλεπαράθυρων, για να προωθήσουν τις ντιρεκτίβες των φαρμακοβιομηχανιών και των ιδιωτικών ομίλων υγείας/ασφάλισης εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Παρέχουν υλική και ψυχική συνδρομή στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης ώστε να επιβληθεί η ασφυξία των ταξικών lockdown και το σύγχρονο απαρτχάιντ των υγειονομικών πιστοποιητικών.

Ασκούν υπέρμετρη ψυχολογική βία και συστηματική ρατσιστική ρητορική εις βάρος του πληθυσμού βαφτίζοντας τις κοινωνικές μας επαφές, μολυσματικές, όσους δεν εμβολιάζονται,κίνδυνο για την δημόσια υγεία και οποιαδήποτε φωνή κριτικής και αμφισβήτησης, ψεκασμένη.

Με το μανδύα της επιστημοσύνης διεκδικούν το νέο αλάθητο και επιτελούν το ρόλο των σύγχρονων Ιεροεξεταστών, έτοιμοι να ρίξουν στην πυρά όσους τους αμφισβητούν ή δεν πειθαρχούν στα κελεύσματά τους.

Με τη συνέργειά τους παρέχουν διευκολύνσεις για την περαιτέρω απορρύθμιση και κατάρρευση του ΕΣΥ, το ξεσάλωμα της εργοδοτικών εκβιασμών και των χιλιάδων απολύσεων εργατών- τριών με αφορμή την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Με διασπορά αναληθών θεωριών και ειδήσεων και σε συνεργασία με την Εκκλησία Α.Ε., προωθούν και αξιοποιούν για ίδιον όφελος το κύμα ανορθολογισμού και σκοταδισμού που ξερνά ο ελληνικός εθνικός κορμός βαφτίζοντάς τον ως “κίνημα”.

Μέσα στο καθεστώς κρατικών απαγορεύσεων και κοινωνικών διαιρέσεων, με συνεχείς αποκλεισμούς και εκβιασμούς στην κοινωνική και οικονομική ζωή, με χιλιάδες νεκρούς στις ΜΕΘ, στα εργασιακά κάτεργα, στις φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι σαφές ότι το έγκλημά τους είναι διαρκές και προμελετημένο. Οι ίδιοι και οι εντολείς τους, έχουν τα χέρια τους βαμμένα με αίμα!

*τα ονόματα των "ειδικών" επιστημόνων που εμφανίζονται στην αφίσα από αριστερά προς δεξιά: Σ.Τσιόδρας, Ν.Σύψας, Χ.Γώγος, Γ.Μαγιορκίνης, Δ.Παρασκεύης, Α.Εξαδάκτυλος, Θ.Βασιλακόπουλος, Μ.Θεοδωρίδου, Γ.Τούντας, Ε.Γιαμαρέλλου

Αρχεία:

από εξ ανατολάς 17/09/2021 12:56 μμ.


post image

η αφίσα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License