Ενημέρωση από αντιφασιστική , αντικρατική συγκέντρωση-πορεία 18/9/2021 Αγρίνιο

8 χρόνια από τη δολοφονία του Αντιφασίστα rapper Παύλου Φύσσα (18-09-2013) από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι, 3 χρόνια από τη δολοφονία του Ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου – Zackie oh (21-09-2018) από νοικοκυραίους και μπάτσους στο κέντρο της Αθήνας. Πραγματοποιήθηκε μικροφωνική , συγκέντρωση πορεία και παρεμβάσεις με συνθήματα στο Αγρίνιο.

post image

Στις 18-9-2021 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση,μικροφωνική και πορεία μνήμης και συνέχισης του αγώνα. 8 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα ράπερ Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί, 3 χρόνια από τη δολοφονία του ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου (Zackie oh) από φασίστες,νοικοκυραίους και μπάτσους, ο κόσμος του αγώνα εξέφρασε την εναντίωση του στο φασισμό και ΄στο σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει. Μετά από κάλεσμα της κατάληψης απέρτους , από τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Δημάδη στο κέντρο του Αγρινίου, τοποθετήθηκαν πανό, στήθηκε μικροφωνική και διαβάστηκε κείμενο. Στο ίδιο σημείο στις 7.30 υπήρξε κάλεσμα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Από τη συγκέντρωση,η οποία κράτησε δύο ώρες πέρασαν 40-50 άτομα όλων των ηλικιών. Στις 8 όταν και θα ξεκινούσε η πορεία η παρουσία του κόσμου αυξήθηκε αρκετά. Το μπλοκ των αντιεξουσιαστών αριθμούσε 70 άτομα. Ήταν τέτοια η οργή και η λύσσα ενάντια σε ναζί,φασιστοειδή και μπάτσους που δεν επικράτησε σιγή για περισσότερα από δύο δευτερόλεπτα. Κι αν προς το παρόν η οργή αυτή εκφράζεται μόνο με συνθήματα ας μην αισθάνονται ήσυχοι οι εξουσιαστές ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα. Ακούστηκαν επίσης συνθήματα αλληλεγγύης στις μετανάστριες και τους μετανάστες, καθώς και στις φυλακισμένες αγωνίστριες και τους φυλακισμένους αγωνιστές. Στις 21/9/2021 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από πρωτοβουλία συντρόφων συντροφισσών με συνθήματα σε τοίχους. Παρά τη βιομηχανία καταστολής και διώξεων που έχει εγκλωβίσει κόσμο του αγώνα, ενάντια στη συκοφαντία και την ιδιώτευση, ο αγώνας για την κοινωνική επανάσταση συνεχίζεται.  

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License