Λαμία-Πανό αλληλεγγύης στους Γ.Καλαϊτζίδη και Ν.Ματαράγκα

Μοναδικά στοιχεία ενοχοποίησης των συντρόφων αποτελούν οι καταθέσεις άλλων εμπόρων ναρκωτικών ,πράγμα που αποδεικνύει τη συνεργασία των εμπόρων με τους διωκτικούς μηχανισμούς του κράτους

post image

Την Τετάρτη,22/9,αναρτήθηκε πανό αλληλεγγύης στους Γ.Καλαϊτζίδη και Ν.Ματαράγκα κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας στην πλατεία Κοντοπούλου(καράβι).

Οι δύο σύντροφοι διώκονται με στημένο κατηγορητήριο για τη δολοφονία εμπόρου ναρκωτικών στα Εξάρχεια το 2016 ,ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 13 Οκτωβρίου.

Μοναδικά στοιχεία ενοχοποίησης των συντρόφων αποτελούν οι καταθέσεις άλλων εμπόρων ναρκωτικών ,πράγμα που αποδεικνύει τη συνεργασία των εμπόρων με τους διωκτικούς μηχανισμούς του κράτους με σκοπό την εξόντωση των δύο μελών του Ρουβίκωνα.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αντιεξουσιαστική συνέλευση Resisto

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License