Δράσεις αλληλεγγύης στον αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη | Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού


post image

Η αιχμαλωσία αγωνιστών που έχουν σταθεί με ακαταμάχητο επαναστατικό πνεύμα έναντι του εχθρού δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους/ες. Ένας τέτοιος αγωνιστής είναι ο αναρχικός Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης. Δεν συνθηκολόγησε, δεν μετανόησε, δεν παραδόθηκε στους διώκτες του. Συνέχισε τον αγώνα αναλαμβάνοντας ευθύνες σε συνθήκες οριακές. Αψήφησε το προσωπικό κόστος, το φόβητρο του οποίου έχει λυγίσει πολλούς που δεν δικαιούνται το αξίωμα του «αγωνιστή». Η φυλάκιση του είναι μια αρνητική εξέλιξη που μας γεμίζει οργή.

Την αιχμαλωσία του συντρόφου την αναγνωρίζουμε ως έναν σταθμό της αγωνιστικής του διαδρομής και όχι ένα στατικό τέλμα. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την δοκιμασία θα βγει πιο ατσαλωμένος και πιο δυνατός από ποτέ συνεχίζοντας να ζει «μέσα στην ριζοσπαστική ενσάρκωση των ιστορικών μύθων». Είμαστε ολόψυχα στο πλευρό.

Σαν μια ελάχιστη δράση αναρτήσαμε πανό στις φοιτητικές εστίες πανεπιστημιούπολης και χιλιάδες τρικάκια αλληλεγγύης πετιούνται αυτές τις μέρες σε περιοχές και γειτονιές των δυτικών προαστίων.

Δύναμη και Αλληλεγγύη στον αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Μόνη λύση η Κοινωνική Επανάσταση

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Ιστότοπος: protaanka.espivblogs.net

Επικοινωνία: protaanka@espiv.net & facebook

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License