Ενημέρωση από δικαστήρια για την ανακατάληψη της Παναιτωλίου 21

Η δίκη για την ανακατάληψη του κτηρίου της Παναιτωλίου 21 που ήταν προγραμματισμένη για τις 24/9/2021 αναβλήθηκε για τις 18/5/2022.

Η δίκη για την ανακατάληψη του κτηρίου της Παναιτωλίου 21 που ήταν προγραμματισμένη για τις 24/9/2021 αναβλήθηκε για τις 18/5/2022.

Οι 8 συντρόφισσες/οι αντιμετωπίζουν 4 πλημελλήματα (απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατασκευή και κατοχή εκρητικών υλών, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση) για την ανακατάληψη της Παναιτωλίου 21 που πραγματοποιήθηκε στις 11/1/2020. Εκείνη τη μέρα έγινε ταυτόχρονη ανακατάληψη δύο κτηρίων της κοινότητας καταλήψεων Κουκακίου (που είχαν εκκενωθεί στις 18/12/2019) με δύο παράλληλες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης από αρκετούς/ες συντρόφους/ισσες, οι οποίες και χτυπήθηκαν.

Σε μια περίοδο ευθείας στοχοποίησης των καταλήψεων και του αναρχικού χώρου, αποφασίσαμε να αντισταθούμε υπερασπιζόμενοι/ες τους κατειλημμένους χώρους, τις σχέσεις μας και την κοινότητα, πιστεύοντας οτι το σπάσιμο του φόβου της κρατικής παντοδυναμίας και η μετάδοση της αντίστασης στο άδικο και το παράλογο θα ήταν σε κάθε περίπτωση μια νίκη.

ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟΣ/ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License