[Λουκέρνη, Ελβετία] Παρέμβαση στα γραφεία της Pro Life

Το βράδυ της 17 Σεπτέμβρη, έγινε παρέμβαση με μπογιές στα γραφεία του ασφαλιστικού γραφείου Pro Life στη Λουκέρνη.

post image

Το βράδυ της 17 Σεπτέμβρη, έγινε παρέμβαση με μπογιές στα γραφεία του ασφαλιστικού γραφείου Pro Life στη Λουκέρνη. Η εταιρία της Pro Life είναι ένας από τους βασικούς σπόνσορες της "Πορείας για τη Ζωή", μια φονταμενταλιστική Χριστιανική πρωτοβουλία κατά των εκτρώσεων. Μάλιστα, κάθε φορά που κάποιο άτομο κάνει ασφάλεια στην εταιρία αναγκάζεται να δεχθεί την πολιτική τους για "εθελοντική δήλωση άρνησης έκτρωσης στο μέλλον". Οποιοδήποτε άτομο επιλέξει να αποβάλλει αυτόματα αποκλείεται και από την συνεργασία.

Δικό μου το σώμα, δική μου η επιλογή!

https://barrikade.info/article/4757

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License